Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jemo Nemrem ti to prevest jerbo neznam šta bi trebalo da znaći na našem. Znam samo da je fancy i da ga je cool koristit kako bi pokazo da si moderan. Kapiš?
Why so serious ? Svi smo se usrali .. . MAMA aaaaaaaaaaa
idioti retardirani sto citate ista na ovom portalu ako vam smeta!!!!????!!!!!! idite ma index.hr mozda je tamo nesto bolje glupani retardirani!!!!!!!!!
Srašno važna vijest.Mislim svi smo u BiH živo zainteresirani ko igra u reprezentaciji Malte,kako je ofarbao kosu i s kim Malta igra prijateljsku.Usmrdili ste se
a de ti nama prevedi to too much sta ti je to i sta znaci jadan ne bio
\"Novi izričaj na glavi\" Mislim, ovo je stvarno too much. Prevedite mi ovo na Bosanski.
Hvala bogu da su se kutarsali ovog sminkera. Sad kad poderu Gruziju, uh.
halo papak nije ovo tema ovo je clanak
trener papak, crvena kosa papak, fakat sve papak do papka
Nemoj mi to pricati ? , bas zbog boje kose ? Veoma zanimljivo.. a ne moze se ofarbati ? Kako poucna tema.. vi ste VRH DNA !