Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ba bosnje,previse ste se nafurali.neko ba urecete coeka....
Gost je bio onaj sportski novinar,mislim iz Sporta.nemogu se sjetit kako se lik zove,Sinanovic il slicno.Navodno je tu bilo prebijanja racuna izmedju Pliseka i Zelje. Pa sad sta je istina,ko ce ga znat.
Neka si nam ti ziv i zdrav bio, strucnjak za fudbal! Samo ti na Romaniji znas, mi u ostalim dijelovima Bosne nemamo pojma! Odoh sad malko na partiju klisa!
Koliko znam da dzeko nije potpisao profesionalni ugovor sa zeljom, tako da nece dobiti nista
Zeljo je vec dobio pfeninga i pfeninga od njegovog transfera iz Teplica u Wolfsburg. Isto ce biti i sa sljedecim, a ti se tjesi da nije ako ti je lakse.
Jeste dosadni više sa ovim Džekom, omrznuste nam lika bezeveze... nije Pele
Vidi ovog jadnika iz teocaka sta pricas nebuloze sta vi znate sta je fudbal vi igrate tamo klisa koliko znam.....
zelji ne ide ni pfening,ne budite smijesni
daj ljudi sta vam je ,stvarno smo mi bosnaci cudan narod daj malo dodjite sebi najbolje bi bilo da ostane jos 1-2 godine u wolfsburgu ili bundesligi da potvrdi ovosezonsku formu.covjek odigro proljetni dio prvenstva dobro i odma ga uporedjujemo sa maradonom..sta vi mislite da ce on igrati svaku utakmicu u celziju manchsteru ili milanu sjedio bi on cesto na klupi tako se mladi igraci kvare..jedino bi bilo dobro da ode u arsenal jer tu bi dobio prilike
\"To je JEDNA od najvažnijih igrača\"
Ja sam isto cuo da \"selji\" ide postotak, a mozete se kur.. radovati, jer ce te pare da se pokradu....
Zelji ide milion Eura kako god okrenes....milioncic je ipak milioncic :))))
Pocinje lagano dizanje cijene. Nisu naivni ovi vukovi nikako :) Samo dizite, Zelji ide 3.5%. Jbt. dobice jedno osam puta vise love od ovog transfera nego od direktnog transfera u Teplice. Inace malo poznata stvar je da su vukovi odmah Zelji uplatili postotak za njegov transfer iz Teplica. Jedino je problem sto ce se sad svi sjatiti da pometu te pare :o