Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umri pseto staro nadam se da ti je i zadnji rodjendan
Neka je on ziv i zdrav, ali neka ne uplice prste u Nogometni savez. Hvala mu na svemu, ali ugodne penzionerske dane zelim mu
Crkni ti, smradu jadni !!!
SVAKA TI CAST SVABO STO NISI NIKADA PARTIZAN BIO!
A 1990.g selektor Juge....pa to je najvaznije ,poslije polufinala sa Željom,ja sportskih novinara....hahahaaa
MI IMAMO BOGA SVOGA, I NA KLUPI SINA NJEGOVOGA ! ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI ! GAZI, GAZI, GAZI PITARE !
MI IMAMO COVJEKA SVOGA NA MJESTU PREDSJEDNIKA OSIM IVICA TITULE NAM NAMJESTA, I PRI TOME SE SMJESKA NJEGOV SIN AMAR SE PREZIVA BAHATOST, A SREDNJE IME MU JE AROGANCIJA O JADNA MAJKO KO NAM VODI SAVEZ... P.S. SUDIJA VUKASOVIC JE PRIDRUZENI CLAN OSIM KLANA SIPA POKUCAJ NA VRATA OSIMA!
hahaha s*** koljeno al je nastavio za zelju igrat eto ti ...
Sretan ti rođendan, legendo naša !!! Bio si i ostao legenda Jugoslavije i ponos svih naroda Balkana !!! Na ovom Balkanu postoji mnogo taktičara, ali strateg je samo jedan i on je zlata vrijedan, a to je naš Ivica Osima !!!
Osim*. Izvinjavam se na grešci legendo naša !!!
ŠVABO, SRETAN ROĐENDAN I DA NAM ŽIVIŠ DUGO, DUGO . . .