Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ne seritie matere vam! kao vi ste profesnioani novinari jel? naserem vam se u u usta. fak ju.
DOBRO DOSAO IVICA OSIM
LEGENDA
Došao, ne došao meni je svejedno!!!
KO MI KLEPI NADIMAK
iAKO SAM DRUGE VJERE, IAKO SAM DRUGE BOJE (KLUPSKE) KAPA DOLJE MAJSTORE DOBRO DOŠAO ZA TEBE BI TREBALO BITI SVA VRATA OTVORENA.
vica Osim se vraća u Zeljeznicar*
Volimo te Svabo
Hrava Srbin Musliman moj josipe meni to neidga ulogu on je BOSANAC i HVALLA BOGU sto se tako izjasnjava KAPA DOLLE A JEDNOSTAVNO TAKVE LJUDE KAO STO SI TI josipe SAZALJEVAM
Ivica Osim 23.05.1992 Beograd. \" Ostavka je ovako najdirektnija stvar da covjek kaze odlazim i gotovo je.Opet vam kazem to sam vec ponovio,da nevjerujem da mogu da idem,niti cu ici ni u Firencu ni u Svedsku.Sve sto mogu da napravim ovako ljudski,ako mogu,ako me neko bude pitao,tu nema problema nikakvih.Moj privatni neki gest,vi ga mozete protumaciti kako hocete,to je neka moja licna odluka.Ja necu da govorim radi cega i da objasnjavam vi vrlo dobro znate.Ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu a znate sta se desava tamo. \" Ma-ri0 kanterasu stari sta ima ba haveruu...Jesil ti zivvv ba ? Nidal
josipe, Osim je porijeklom Ceh a po opredjeljenju covjek.
Svabo je Tito....
POZDRAV HRVATINI IVICI
\"Štarus\", \"švabo\" ili kako ga god zvali, Osim je jedan od najvećih sportista i sportskih pregalaca u BiH svih vremena. zato: dobro nam došao Ivice!!! i neka ti Bog da zdravlja da dugo poživiš i doprineseš poboljšanju sportskih prilika u napaćenoj bosni. siguran sam da će se pred njim naši fudbaleri smjeti ponašati kao balerine.
ne daj se svabo legendo, dobro nam dosao