Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite ga u BiH. Jedini, pored Safeta, koji je imao viziju igre.
Suti ne blamiraj se
Osim pokojnog Ćire mi nismo imali selektora. Sve goli amater.
Pričaj nam. Ćiro je uveo disciplinu i iskoristio talenat, a Pape je pas-igru i brzinu doveo do vrhunca, ali je ukakio sve s Nigerijom. Kad ga je Meša zamijenio, krenulo je sve lagano nizbrdo.
Ćiro jedini ima uspješnu trenersku karijeru mimo reprezentacije, svi ostali se ne mogu pohvaliti. Pa i Sušić nema trenerskog uspjeha sa nekom drugom ekipom.
Nek nije Sava ima frajer skor 1-8 ito jedva sa litestajnom
Je li plakao? Došao u pogrešno vrijeme na klupu BIH.Da si sad selektor mogao bi sve izgubiti i opet ostati selektor.
pravicemo mi njeg o blata
Znaci lik dobije nagradu kao najbolji trener u Rumuniji i sad otkaz, ŠTA?
Hocemo li mi sada pratiti njegovu karijeru i zivot do penzije ili dok je ziv?
Problem u našem mentalitetu je taj što, kad se zaposlimo, očekujemo da ćemo tu biti do penzije. Ne ide to tako, a posebno u poslovima koji su dobro plaćeni, kao što je recimo IT sektor. Godinu dana i mijenjaš firmu...
Hahhaaha kvalitetan trener
I Rumuni imaju svoga Vicu i Misketa.