Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prerasto je on intera odavno
Pravilan potez. Kod De Boera se nikad ne zna. Njemu je u Ajax-u Milik vise bio na klupi nego sto je igrao, a vidite sta sad radi momak u Napoliju. Treba ici tamo gdje ce ga vise cijenit i vise placati. On je prerastao Italijansku ligu.
Samo cini mi se da mu je bolji trenutak da predje negdje drugdje bio poslije evropskog prvenstva.
Ivan je odlican igrac i zasluzuje vise.
Pametan !!!
On bi odmah u ligu sampinjona! Valja je zasluziti pasha moj, zasluziti...
a cime on to po tebi nije zasluzio,ili cime bi je zasluzit trebo po tvome nekom ocjenjivanju jeli pametnjakovicu ?!!
@jocker10 od kada igraci sami igraju u Ligi sampiona? Inter treba da zasluzi maloumnice! oni trebaju da zasluze da igraju u LS... mucni malo prije nego nekoga pocnes da nazivas imenina... imas li cime pametnjakovicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)