Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navija i Izo Tankic i Oleg Cavka :P
Sto ne pisete i ne pratite slucaj kako je Barca sakrila porez za Neymara...
Ituralde Gonzalez poznati antimadridista i navijač Barcelone. Totalno nekompetentan da iznese objektivno mišljenje, bar kada je Madrid u pitanju.
pa činjenica je da je čovjek upravu, nema ti to veze ko za koga navija i ko koga mrzi... činjenica je da su realu navukli titulu prije 2 godine, da je barca bila oštećena prošle sezone u prvoj utakmici u kupu protiv reala i činjenica je da i ove sezone real je na -1 samo zahvaljujući sudijskim odlukama, a trebali su biti barem 7-8 bodova iza atletica i barce...
@amir Sudije su Barceloni isto tako pomogle, kako ove tako i prethodnih sezona. Ako vec hoces da si realan, onda budi realan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidi se koliko navijaju. U zadnjih 5-6 godina jedan trofej osvojili.
pa namjestili im titulu. ovdje sve imaš http://www.goal.com/en-india/news/2292/editorials/2012/02/18/2913366/the-real-liga-table-with-correct-refereeing-decisions
a evo ti ovo http://img89.imageshack.us/img89/5043/nufc.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li neko da to nije znao i bez ove izjave?
Pa normalno da navija.To se godinama vidi..
Pa nece valjda za Barcelonu :P