Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadakka, allaxa mi!
Volom nego pare druga liga kada treba sarajevu ili zelji vi ginete e sada kada dodzete zelji na grbavicu fasovat ce te 4 komada i jedva cekam celik da vidim u drugoj lizi debilski grad debilski navijaci i debilski klub.
Džaba mijenjati uprave. Možete i Bil Gejtsa dovest, SDA će uništiti i njega i Microsoft za par mjeseci, kao što su Azmira iz Slobode otjerali. Ako ne vjerujete, probajte otvoriti restoran, piljaru ili neki proizvodni pogon - za 24 sata će vam se nacrtati mafija i morate plaćati reket. FEBRUARSKI PROTESTI IZ 2014 SE MORAJU DOVRŠITI. To mora prerasti u nasilnu ali koordiniranu revoluciju gdje će poginuti svi balijski političari i njihovo podzemlje.
Odlazite svi iz našeg Čelika! SVI !
Samo nedajte onom Azmiru Husiću da vam "pomaže". Tražiće da mu se prepiše Bilino polje, a uložiće par hiljada maraka