Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo Englezi mogu .....ispasti iz Europe dvaput u jednoj hefti
Gudbjartur kulturno prca.
Ako oni neće ja bi rado preuzeo karte. :D
Nek im ponudi i ISlandski pasoš :)))
Sad ce vama Boris svima uvest vizu pa fino 150 eurica i u red pred ambasadu a onom švedskom fosilu crveni pecat u pasoš , štanc štanc , deportovani ste.
Neće, ipak su to Englezi sa vrhunskim diplomatima a ne bh političari. Izboriće se oni za sve pogodnosti. Više se brini da nas ne vrate u redove.
@RAMMSTEIN Jarane kad se seljadija nadigne pa se pocne puhat.80% EU nekulturni poludivljaci ali majstori u prosipanju šuplje , još otresaju glavom kako im ga ljudine šuknuše izlaskom.
Ne kitu usta!
Obali vamo
gospodski
Ljudi dva puta, u toku sedmice, ispadaju iz Europe...prave se Englezi..:)