Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja logika priznata tehnologija kada je gol linija u pitanju a isto to ne važi za ofsajd. namjerno ostavljeno za manipulacije sudija.
zasto mislis da se isto ne moze napraviti i za ofsajd uz pomoc senzora?
mradil moguce je da se cipovi ugrade u dresove
Nije u redu da na prvenstvu sude sudije iz raznih vukohebina koje u nogama nemaju 2 ozbiljne utakmice i koji sude u zlj ligama.Iranci su osteceno za cist penal protiv Argentine,ali hajde imaj m.da i sviraj penal protiv Mesija.Fifa je kriminalna organizacija.
Hrvatska je manje ostecena od nas i to protiv domacina - a digla je cijeli svijet na noge. Mi osteceni od yebene Nigerije i sutimo kao pi*ke najvece. Normalno, kada su svi tamo otisli na izlet. Od selektora, preko igraca, do funkcionera saveza. I tako su spcikali 10 miliona od FIFE, umjesto da uloze u Premijer ligu.
@ bosna1503.Jesi li ikada gledo americku NFL utakmicu? Kad je sporni momenat,zaustavi se igra,sudija otrci iza aut linije do monitora,reziju mu pusti usporeni snimak,sudija uzme mikrofon I na razglas objavi svoju odluku. sve ne traju ni minute,puno manje nego privijanje Nigerijaca,Brazilaca po terenu..ne vidim razlog zasto fudbalski sudija na EP ili SP ne bi isto mogo uraditi kad je u pitanju penal,igranje rukom,offsajd I tako to.znaci kad padne sumnjiv gol,sumnjivo igranje rukom,sumnjivo padanje 16-ercu, zasto ne? al hajd ti to sad objasni Fifi !!!
zalili smo se I mi-navijaci. ostaje misterija zasto N/FSBIH suti zbog ocite kradje protiv Nigerije. Elvedine Begicu,halo jarane, dje je ba zapelo?
A šta radi naš savez? I mi imamo barem jednake razloge za žalbu protiv onog ribara!
Gledaj ovih komentara kao treba pustiti Iranu, Ma kući ba pa puštajte. Prvo ne znam jeste li svjesni kako smo mi zaplatili od Irana uvijek. Kao mi sad neka velesila pa hajmo im pustiti. Hoću poslije utakmice sa Iranom da vidim naslove kako smo se časno oprostili. Neka sad ostave srce na teren i operu svoj obraz.
Pa zato sam i rekla da ćemo zaplatiti od Irana k'o i uvijek.
treba iranu dati tekmu svedno je mast osla u propast nebitna zemlja u fudbalu i treba da ide dalje
...jbg, ovi pezijski hrvati makar imaju petlju...
ja sam i zaboravio da su hrvati podrijetlom iz irana :)
Niste trebali to raditi,navuci ce te na sebe bijes "nebeskog naroda" jer sudija je njihov :)))
Sta bi rekli nama go cist izbrisali, da sudijen budu kaznjene za greske nebi fifa mogla manipuslisati i namjestati.,..