Lahm tješi Engleze
0
"Ipak ste bolji od Argentinaca"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci mi dijamanti su bolji od englesza i argentinaca a vlasi su sampioni
Ha ha, to Lahm care. Ako nevidite, on vraca ovo Carlosu Tevezu sto je reko da je Meksiko bolji od Njemacke. Samo je razlika sto je Lahm mozda u pravu.
E jesu odrali uvijek prepotentne Engleze i uvijek razmazene Argentince... Nek ste im pokazali kako se igra muski, moderan i fair play fudbal. Nek ste pokazali ovim rupasima kako se razmislja glavom, kako se igra takticki, kako se trci, kako se igra... i jedna velika cestitka na uspsjesnoj multikulturalnosti... Bez obzira i da nebudu prvaci, Njemci ce ostati upamceni kao ekipa sa najboljim fudbalom na WM-u.
Bravo Lahm! Englezi su smjesni, ali Argentinci su smjesniji sto jest jest...
Lahm kralj , svaka cast na izjavi :D prcajte sad engleze gdje god stignete :DD oni su ponizavali njemce prije tekme ,a sad se vraca sve i to puno bolnije :DD
jest ovaj Lahm jadan