Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad selektore u startu vidiš s kim imaš posla....jbg oni bolje znaju ko će ti bolje pomoći od tebe ipak ti imaš znanje za vođenje ekipe al ne znaš izabrati ljude kojima vjeruješ :-)
Nego oko ovih srpskih kandidata koji je snsd a koji sds da znamo. Kakva vam je ovo polovna vijest
Najbolji asistent bi bio Eldin Jelešković jer ko je imalo upucen u kondicionu pripremu zna da u BIH nema boljeg kondicionog trenera od Dr. Jeleskovica. Covjek je Dzekin privatni trener , visi u City-u i kupi najbolje kondicione trenazne metode , njegov izbor bi bio pun pogodak. Mada sumnjam da ce sta od toga biti jer nema "vjetar u ledja" kao ostali kandidati.
Pa i bilo je vrijeme..