Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema losijeg igraca a da je vise napravio i da je vise zabio. Legenda Pipo Inzaghi stvarno je kloc bio, nit je imao dribling, brzinu, sut, udarac glavom ama nista osim te neke srece da ga je lopta uvijek htjela, i kad god je trebalo uvijek je bio tu i donio prevagu. Najsretniji nogometas koji je ikad hodao po zelenim terenima.
Nije sreća, nego se uvijek vrtio u petercu. U finalu protiv Liverpula kada je" dao" gol leđima 85% vremena je proveo u liverpulovom 16ercu
mozes se i ti vrtiti u sesnaestercu a mogu i ja al razlika je sto mene i tebe ne bi nikad pogodila a Pipa bi kad god zatreba.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koliko si ih zabio iz offsajda ...
Heh Filipo misli da je krelj svijeta, nece ni MEssi ni Ronaldi, ali jedno je sigurno, Ibra je ove sezone krenuo po sve rekorde
Moj pravda ne znam gdje si ti gledao Inzaghi-ja ali da je srece imao jeste ali daleko od toga sto ti pricas, to je majstor veliki bio, pravis glupa poredjenja. Pogledaj malo njegove golove na ytubu.. Legenda od fudbalera, ko je tada pratio fudbal uzivao je gledajuci njega !
Sjecam se jednog intervjua gdje je objasnio koja je njagiova tajna postizanja golova. I kaze Pipo: Ja sam uvijek bjezao od lopte,uvijek sam gledao da mene zadnjeg dotakne. Ako bi nekim slucajem prosla i dosla do mene to je bio go. Nadam se samo da se salio,jer kako ja vidim istinu je rekao :D
Vala CR ga je davno prešišao makar u padanju.
CR prati Figa sad da obori po glumi xD
ima onaj frajer sto ide gradom i samo se dere pipo inzagi
Tako je Pippo kralju !!!
Ma legenda,kad se sjetim njegovih mnogih" krompir" golova poput onog prvog gola Liverpoolu u finalu 2007 godine!Možete ga mrziti i prezirati,može vam biti ovakav ili onakav,ali pogledajte statistiku i pogledajte trofeje Inazghia i tu svaka priča završava!
Za njega vrijedi ona: " Ko je sretan , ni u hali nije gladan"
Nemoze niko oboriti rekorde u padanju i glumljenju faula i penala. :D
lešinar Inzaghi....
što se neofirno pohvali hahaha
messi obara sve rekorde.
vidimo u Argentini koliko Messi vrijedi....
vidimo u Argentini koliko Messi vrijedi....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)