Morem, kopnom i zrakom
0
Invazija bh. navijača na Portugal!
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da smo stigli do vrha. Volio bih da grijesim ali ovaj put bi nam trebalo mnogo srece da prodjemo. Mi imamo relativno dobar napad ali taj napad se itekako zna ispromasivat. To i nije neki problem kad se igra protiv osrednjih reprezentacija. Problem je sto svaki promasaj protiv ekipe kao sto je Spanija ili Portugal znaci primljen go. Srednji red je ok ali odbrana je spora i to je vec pokazala utakmica protiv spanije. Portugal nije u rangu Spanije ali je itekako zaiteresiran da prodje dalje. Mislim da ce ciro igrat kao sto je igrao prvu utakmicu u spaniji sa znatno povucenom odbranom. Srednji red ce mu biti negdje na 25 od gola a napad na 40m To znaci mnogo vise ce biti potrebno za prenos lopte na protivnicku stranu i mnogo manje sansi za postizanje gola. To povecava umor napadackog dijela ali isto smanjuje sanse da se primiaju golova na lagan nacin. Sta da se radi kad nemamo adbranu.
Gdje se moze u Njemackoj obratiti za prevoz i kartu za portugal.hvala
sta tebe briga trose svoje a ne tvoje hoce nam se moze nam se
samo trosite lovu bezveze levati Bosna nema sansi da prodje zijanit ce i u Zenici
Ako slučajno neko od vas nezna vrijeđanje po nacionalnoj i vjerskoj osnovi na internet portalima je kažnjivo djelo i kazna za to je od 2 - 5 godina mislim.
@Hipokrit Retarde srpski,haj razguli sa portala i ne brukaj više srbe koji su se dovoljno obrukali u zadnjih 20 godina. p.s.i pozdravi prababu
ma hipokrit je Turcin pravi nije poturica al nece sebi da prizna a baba mu fino pricala da mu je dedo Turcin
Za tebe su svi navijači Bosne i Hercegovine nekakve\"poturice\",ko si ti da o tome sudiš !!??
Golemo se poturice nelibe nazivati Portugalce ciganima....?? Rugala se tava loncu!
pogla.ba.j ga malooooo ihihiihihihihi ;))))
Da se razumemo,navijam da BIH sprzi Portugal.Al vasi naslovi u novinama,tipa Dzeko najbolji,mi najjaci itd deluju smesno za ljde koji citaju ovo.Sad sam video rezultate ankete ko ce proci dalje.Jedno je biti optimista,al sasvim drugo je biti glup.E onda se pitajte sto vas svi smatraju glupima,i sto vas nazivaju balvanima.Ajte molim vas,malo dole,doci do baraza je jedno-al udaviti ceo svet zbog toga!!!Balvani
hocemo komsija...kad se navijat cemo vas do daske :)
Ej braco muslimani evo ja c\' navijat za bosnu! Al ako ne prodje bosna ocetel\' vi navijat za srbiju na svetskom?
zaboravio si \"H\"!!! ne kaze se ajmo, nego hajmo!! Hajmo BOSNO Hajmo HERCEGOVINO!
zna li iko u koliko je sati tekma?