Sportski mediji
0
Inter želi Vedada Ibiševića
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vedad je ponos svih ljudi u bih
jarane sto se tice pjanica treba shvatit da on ima svega 18 godina a sa sedamnest je odigro gotovo sve utakmice za metz a igrao je i 4 ili 5 utakmica od samog pocetka za lyon a i u nekim je ulazio s klupe...sad je povrijedjen zato ne igra.
želim mu sve najbolje u životu i karijeri nadam se da mu italija neće biti sljedeća destinacija
svaka cast Vedadu i sve...ali ne bi on uspio tamo,vishe ce se pokazati u slabijem timu,a i da vam pravo kazem nije on neki igrac,vecina golova je \"na tanjir\"...po meni je Salihovic bolji...a gdje ce on pored Adriana i Ibrahimovica...ali eto....Pjanic ode u Lyon i nigdje ga
hvala kolegi na pravopisnoj ispravci......hehehe doslo je do stampace greske....usput treba stvari gledat realno al kad covjek postigne toliko golova to nije vise sreca,mislim da bi bolje bilo ibisevicu da ostane u nekom njemackom klubu ili da ode u neki spanski jer su to najbolje lige za napadace...ali najprije da ostane barem jos jednu godinu u hoffenhaimu ukoliko ne dodje do pijacke prodaje na kraju godine.
Jebena talijanska liga,Vedo fuj italija,fuj!
eeee...kad bi bilooo....on i zlaja zajedno....ihh....gdje bi im bio kraj.....SRETNO
Vedo,Djeko,Miske,Rembrant majstori samo tako nastavite bice miliona ko pljeve A vi dusmani crknite
nauci se pravopisu ,nije dvadesetak nego dvadesetak ... vidjet cemo ga sljedece sezone bice qrcina k\'o i arsavin , pavlicenko i ostatak igraca koji su kratko blistali ... ja volim BiH i nase igrace ,al\' treba bit realan... ako ostane u ovoj formi 2-3 sezone i pređe u neki veliki klub,mozda bude i u konkurenciji za najboljeg igraca evrope ...
eee vidi se da si glup ti glupost....cuj nakon dvatesetak utakmica....koji ti sport pratis sah....a to sto se interesuju nemora znaciti da ce ga kupit al svaka mu cast kad je uspio skrenuti paznju na sebe.
Sretno Vedo, bolji si i od Ibrahimovica 100%, mozda bi najbolje bilo da Inter dovede sva nasa 4 igraca iz bundes lige i onda bi sigurno osvojili ligu sampiona. Vedo majstore horde su uz tebe!
ma pusti to vedo, nista bez manchestera reala il barse :D
a Salihovica i Misimovica hoce Juventus i Roma hahah
Ako ode tamo, gotova mu je karijera. NAdam se da nece.
Estagfirullah gdje ce dole koji qr.... propast od kluba!