Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta bi vi da barca svaku utakmicu pobjedi...jednostavno se prelomilo na ovoj...
jel igrao MESI
BRAVO za Internacionale
Svi oni koji pljulju Barcu nakon ovog poraza i lose predstave neka razmisle sta pricaju,jer svakom,ali bas svakom se moze desiti i mora na kraju krajeva da bude porazen,to se desava i najboljima,a sjetite se i prosle sezone ! A svima Barcinim navijacima koji sada nalaze razne mane u igracima Barce,nek sute jer ako ste pravi navijac,voljecete i vjerovati u svoj klub i nakon poraza ! Zato. mes que un club ! Barca < 3 i sretno,vjerujem u vas !
U textu o Ibrahimovicu,spominjete San Siro!Je li to greskom prepisan text iz \"Jutarnjeg lista\"?..dokle vise????????????????????????????????????????
smijesno koliko je barca preslaba, inter ih je naucio kako se treba igrati, talijani su najjaci u fudbalu uvijek bili.
INTEEEERRR !!! INTEEEERRR!!! INTEEEERRRR!!!! NAJJBOLJIIII!!!!
šteta........... go Barcelona
jel igro onaj nas kloc, dzeko.
Ali treba pobjediti sa 2:0 , a ne primiti gol. I chelsi je trebalo da pobjedi Inter kod kuce sa 1:0 i to bilo to, ali naprotiv oni izgubise sa 0:1. Ti sanjaj da ce Barcelona biti bolja kod kuce. Mourinhova ce taktika vjerovatno biti da se igra zatvoreno i da se zatvori svi prilazi golu, ali duge lopte i kontre ce kostati Barcu, to se je vidjelo i danas bez obzira sto je Barca imala preko 60% posjed lopte, ali na kraju su opet primili 3 komada.
Cekajte leveti ima jos 90 minuta. Valjda znate da je Barca kod kuce najbolja?! Interu cestitke na taktici i zalaganju ali vidjeli ste sta se desavalo u zadnjih 15-20 min. i koliko je izglednih prilika bilo - tako ce biti svih 90 u Barceloni. Ako ih krene (Barcu) onda je tu sve gotovo vec u prvom poluvremenu a ako ne do kraja ce sigurno. Zapamtite da Barci treba samo 2-0 i to je to.
Ja sam juce napisao komentar da Inter pobjedjuje. Vecina me je napala, ali neka se sad jave oni isti fudbalski strucnjaci tj. obicni balavci.
@ Bianconeri Potpisujem, od rijeci do rijeci. Naravno da je bolji od Messija.
Ronaldo je ovaj isti Inter izbacio prošle godine iz CL...Pa ti pričaj...Ronaldo i jeste bolji od Messija...Jer Ronaldo je glavni igrač i u repki i u Realu i u Man Utd...Dok to Messi u Barci nije, svako zna da su Xavi i Iniesta najbitiniji...
\"ma nisi ti ni za gimnastike i tu bi se pogubio i ispao glup, nabolje da komentarises sah !!! to ti je sigurica \" Sa ovim komentarom si potvrdio da si potupno retar.ridan! Zato sto je Murinjo dobar sahista, zato je barca dobila po usima deb.ilu! @Barcaa(L) Inter je mnogo ozbiljnija ekipa od talentovanog ali neozbiljnog Arsenala! Nema sanse da barca pobjedi ovakav Inter sa dva razlike, cak mislim da ce i u revansu Inter pobjediti, zivi bili pa vidjeli ;)