Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najsmjesnije je sto se roma zali a previse su ih provocirali u derbiju prije par kola sa \"cezarovskim\" palcem dole i kao seria B.. sad kad su im dohakali ljute se.. i jos vise smijesno sto je inter jaci 50 puta od lazia i da su imali navijace na svojoj strani izgubili bi
Ovo je samo naplata dugova bastardu tottiu... OH NOOOO!
LAZIO NE DIRATI!!! LAZIO JE VISE OD KLUBA! I ZA NJEGA SE NAVIJA BEZ OBZIRA NA REZULTATE! KAD BUDETE VOLILE TAKO SVOJ KLUB,JA VAM SKIDAM KAPU! OVO STO SU URADILI,URADIO BI SVAKO,IPAK JE TO RIVALITET STAR PUNO GODINA!
Veci seljaci nego pitari
Paza INTER amala!!!!!!!!!
dva smrdljiva tima...