Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ni ja vam pomoći ne mogu
imam ja osjecaj da ako ikad ode u bilo koji drugi klub nece nikad nista vise postici nego sto je to napravio u barseloni.... zivi bili pa vidjeli - on je jednostavno jedan od onih trenera koji je kompatibilan sa igrackim stilom igracima i programom tog kluba kao sto je to npr SAF. i Rafa Benitez je isto mislio pa redom dozivljavao debakle a novi kolac je Villas BoraTs koji je u vecem klubu smanjio svoj trenerski kredibilitet.
Nadaju se ovi da bi Pep mogao nagovoriz Lea da pređe u Inter.
Budimo realni... Pep jes\' prejak trener, ali, brate, nigdje neće postići to što je postigao s Barcom. Nisu u Interu Xavi, Messi, Iniesta i njima slični pa da mogu izvesti čuda i čuda na terenu.Ne kontam šta su se svi zagrijali za Pepa, pa jbt, nisu oni igrači Barce, ne može njima niko pomoć\' ako su rahljavi u noge. Ali ono... Navijam za Barcu i obožavam Pepa, ali nemoguće je preporoditi nekakav zahrđ\'o tim. Tako da, nadam se da Pep ostaje u Barci jer Barca i Pep su zajedno neuništivi, dominantni, prejaki... ma savršen sklop, jednostavno.
a zar je moguće postići nešto više, nego što je u Barci ?
Možda ti ne brojiš, ali provjeri na wikipediji broji li se. Pozdrav
pa on tol\'ko mjesecno trosi na bijelo ;)
Ti očito jesi beba. Obriši sline.
Inter i Juventus su oduvijek znali prepoznati istinski kvalitet prije ostalih. Sad kad Barsa odbrani titulu u LŠ Pep će postati največi trener svih vremena. Visca!
Tek ce tada pokazati svoju trenersku velicinu, kao sto je to Mourinho uradio.
haha, ma sta ti pricas. ja sam pod prvo navijac milana. kluba koji ima najvise osvojenih liga prvaka, jer niko vise ni ne broji onih 5 prvih reala. dobro cete se nacekati do sljedeceg calciopolia da osvojite sta. valja cekati jos 40 godina na trofej. vi ste gubitnici nad gubitnicima, i vratili ste se tamo gdje i pripadate. borba za europa ligu. gledajte divove kako se bore za naslove. utakmica kao veceras koje direktno odlucuju prvaka izmedju juventusa i milana cete morati gledati sljedecih 30 godina.
cega ba nemoguce...hajd ove prevare ok, ali npr. rulet i sistem duplanja uloga na crno-crveno 1,2,4,8,16,32,64...kockari znaju o cemu pricam. samo, vecina online casina ima ogranicenje uloga, a ko naleti na casino bez ogranicenja, nasao je \"zlatnu zilu\"
AC.MILLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN,MILLLLLLAAAAAAAAAAAAAN, MILAAAAAAAAAAAAAAAN,MILAAAAAAAAAAN
Zelite zaraditi novac, a da ne izlazite iz vaseg toplog doma. Ja vam mogu reci teska situacija, gotovo nemoguce.
romanticarka pa mojne se sekirat ubice te romantika.
BAS SI LOL A INTER BARSA 3 1 LIGA SAMPIONA ISTI SASTAVI MALTENE KO I DANAS JOJ TUGE STARCI PROSETALI EUROPOM I UZELI PEHAR HAHAHA. A TI LOL KAD OPERES KOSU NEMOJ MOKRE GLAVE VANI ETO TOLIKO.
sad će Barca opet..samo se oko Marseja potrudite...