Stupili u pregovore s Realom
0
Inter nudi 30 miliona eura za Kaku
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaka će ove godine biti onaj pravi samo da sanira u potpunosti povredu. Nije on propao nego je jednostavno spriječen. Sjetite se nastupa na Svjetskom prvenstvu koje je igrao povrijeđen. Kaka je igračina bio i biće samo da ga majmuni ne lome toliko, ali šta ćeš to je prokletsvto dobrih igrača.
Dzaba pisete, Kaka izjavio skoro (vijest objavljena na vasem portalu) da nigdje ne ide iz Reala. I ja vas lijepo zamolio da sve spekulacije u buduce ne objavljujete (dzaba trosite vrijeme i sebi i nama) i vi opet, pa dokle? Fala, cao BAYERN4EVER
puno je to za igraca koji nije igrao zadnji par godina 80 % utakmica i koji ima 29 godina ali nek ga kupe sintori za 30 mil svakako ce da propadnu ,jer se sada vraca najveci talijanski klub JUVE i jos je tu i milan tako da max sintori imaju 3 mjesto
Pa Dzeko i Suarez su bili skuplji. Sta to Inter danas sanja, ugledali se na Milan pa misle da mogu dobre igrace dobiti za sitne pare, kao da je bagatela. Ma ne bi ga dao ni za 45. Nije vise ni Real lud kao sto je bio kod Sneijdera i Robbena.
nema sanse
Kaka je kaka.