Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vi znate ,,,,,,,,,,, tito trebo igrat za bosnu ali mu nisu dali ......... sta vi znate
CIGANIN!!!!! Do jucer igrao u Interu, a sada tako prica! Kada bi presao u Siroki isto bi govorio za Barcu! Ovo je *upak za kojeg mi je drago sto ne igra za nas, jer ipak je sramota da ne budemo neljudi kao on!
Inace ga ne gotivim sekunde upravo zbog njegovih izjava, al ovdje je upravu. Naslov je pretenciozan. Najveci problem Intera je svih ovih godina bio zatvori Ibru - zatvorio si Inter.
Ibra je u Interu zaradjivao 12 miliona eura godisnje, a u Barci zaradjuje 9.5 miliona. Znaci, odrekao se finih para da bi igrao za veci tim.
svaka cast Ibra reci seljacima pa da i oni znaju ko je najbolji BARCA
dobro je čovjek reko! inter ima ekipu da osvoji scudetto,ali ništa više......morate priznati da je barca puno bolja ekipa!!!!barca barca
popusi ga zlatane, bio si najplaceniji igrac dok si bio u interu, sad nesto pricas
Upisite se na kurs sviranja frule ima slobodnih mjesta.
eeeee moj Zlatane tebi su samo pare vazne,ti znas kakav je koji klub......... Igras samo za eure i to je sve,nabijem te na ljubavni mišić.