Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAH... petardinjo BARCA ti je nocna mora... cigo portugalski
koje gluposti šteta što barcelona nije dobila inter u osmini finala ona ga petarda izgleda udarila u mozak
Ovo se administratorima sviđa \"Hose Armando\" pa brišu šale na njegov račun :))))
ej moj murinjo ne mogu inter i real zajedno dobiti drugi tim UNISA iz Vogosce
Otvorite prozore da glupost izleti :D hvala !
Jedino sto bolje ima od Barcelone je odbranu ali opet nije ni ona toliko bolja. Vjerovatno je pokusao da istakne da je najbolji tim onaj sto je on trenirao prosle sezone. Iako je prosle sezone Milito davao golove iz malo prilika kao niko i Julio Cesar bio najbolji golman te Sneijder igracina samo takva mislim da je Barca bolja. Da nije ne bi morao igrati Catanacio u uzvratnom duelu niti bi Barcelona izgubila da nije bila onoliko nafurana.
mourinho 2 LP, barcelona 3 za 100 godina hahaha samo cu reci jednu rijec a to su ustvari dvije rijeci: José Mário dos Santos Félix Mourinho!
Opet piglu novinari izmišljaju. Ovo Mourinho nije izjavio, kraj diskusije..
MOURINHOO VETE AL TEAAAATROOOOOOOOOOO B A R C A !!!
OVO SE ZOVE NEMOC !!! Svaki drugi dan nesto prica protiv barcelone, a zbog nje je postao SPECIAL FIVE, JADNO !!!!
kako je krenuo sam izjavama, ovaj lik je izgleda stvaarno puko :)
navijam za real al ove mourinhove izjave se cak i ja stidim XD.tesko je priznati al barca je najjaca svi ostali su daleko ispod!
hahaha....TI si popio petardu pa ti pricaj sta hoces xD
Najaci je fkt,lik ima stila i boli ga karina malina...
Ne daj Boze kad bi protiv njih onda igrali! ahahahah Ne seri special five! Visca Barca!
I još zaboravih da napisem ,,ne moze Petardinjo da napise da je Real bolji jer su ih razbili u derbiju kao beba zvečku,,pročitao sam u jednim novinama naslov posle derbija glasi ovako: ,,od Reala ostali samo dugmići\"