Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tripletaaaaaaa
Samo onaj ko nije pogledao vise od pet utakmica Serie A u zadnje dvije - tri godine moze reci da je Cesar trenutno bolji od Handanovica .. Sjajan posao za Inter , uz Buffona ubjedljivo najbolji golman lige ..
@Handanovic Handanovicu jarane kako potices iz Sanskog Mosta kad si rodjen u Ljubljani. Vec si zaboravio?
Ne kontam stvarno politiku Intera, umjesto, da se pojacavaju, prodaju i ono malo sto valja, dobar je Handanovic, ali Cesar je svjetska klasa. Isto tako pustili su Lucia, niđe veze, doveli Palacia i Guarina kao pojacanja wtf??? O treneru da ne govorim
handanoviČ
najbolji golman u regionu
..potice iz Sanskog mosta, ako koga zanima.
nazalost, inter se raspada i sljedece godine ako u prvih 5 budemo trebamo se udarat nogom u guzicu.