Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno \"IGRAČINO\"
što me bola nisi pozvao ?
nista se ti ne brini ledja ce ti cuvati pike i puyol a asistirace ti xiavi, tvoje je samo da poentiras dok ti mesi ne uleti
Sto Iniesta nije pozvao Piquea? Kazu Xavi pije za petoricu :D HHAHAHAHA Sretno legendo, jedan od najboljih igraca danasnjice!
Sve najbolje, majstore! najveci si!
haj nek je sa hajrom i sa srićom :-D
Prof. dr.fudbala Don Andres Iniesta
Nevjerovatno je koliko cijenim i poštujem ovog momka. Igračina je, samo mi je žao što sav kajmak pokupi Messi, a njega rijetko ko pomene, a da ga nije nebi sigurno Messi osvajao zl. lopte. Što ti je život, baš zna biti nepravedan. Sretno lave.
\"Majku njegove kcerkice\" - a ja konto da ce sestru njene prijateljice
On zeni majkiu njegove kcerkice, a ne ko nas dzeko ...
ja sam čuo da iniesta pije za trojicu :D