Šampionske ambicije Katalonaca
5
Iniesta: Povratak titule je glavni cilj
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
previse pricate i ti i xavi za ono sto ste ucinili prosle sezone,tacnije zajedno kada se saberu asistencije ova dva fudbalera, mesi ima duplo vise i velika je sramota da je messi vise asistirao vama dvojici nego li vi njemu, inace iniesta i xavi su kao dva najbolja vezna na planeti, ispade da je messi bolji asistent od cijelog veznog reda barse,sto je jos jedna sramota za vezen fudbalere barse. misli da bi trebao razmislati kako da asistiras ove sezone a to poruci i fabregasu i xaviju izgledate kao balerine na terenu. jos samo da dodam da sam vatreni navijac BARSE.
Mi pijemo i pucamo,bodemo i bombe bacamo,ne shmekamo jer ih je.be.mo,1.3.1.2 grupe gasimo !!!a kad dodje nedjelja oooo ooooo Željo igrat poceo aaaa aaaaa srcem cemo ga bodriti ooo-ooo do pobjede ga nositi zajedno slaviti... IMA\'L KO JAČI??
Naravno da ćete je vratiti na Camp Nou! O Barselono, voli te tvoje pobratimsko (urbano) Sarajevo i pamtimo svako dobro koje ste za nas učinili! Visca!
Moja stara se maštrafi za lajk na fejsbuku...
PA BARSA JE I PROSLE SEZONE OSVOJILA TITULU,. SAMO STO JE PEREZ ODNIO TROFEJ SUCIMA.
Ma deri macku ! :) Vazno je da je Mali Zeleni spreman ! ahah