Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Evo zasto cu uvijek navijati za Barcu a Real nikad dokle god je gangaci iz Portugala trener kraljevskog kluba.
ma murinjo je odlican trener AL BI ON SA BALOTELIJEM POD RUKU TREBAO POSJETITI JAGOMIR
Chmarinho
Iniesta glup si ko plavusha
DA HOCE CR.K.NUTI VELIMIR B.ATA ZI.VOJINOVIC...CET.NIC.INA TESKA...MAM.U MU JE.BE.M U U.STA A I KLI.XU KOJI JE UKINUO KOMENTARISANJE KOJE JE BILO CAK SA FEJSPROFILIMA PA VIDIO KLIX DA SE RAJA NE BOJI IZNIJETI MISLJENJE I OPLJ.UV.ATI GA I TO POD IMENOM I PREZIMENOM... PU .J.EB.O VAM ON SE.KE
imal ovdje iko mozga ili bar malo znanja o fudbalu.BROJKE LIONELA MESIJA GOVORE SVE PA ZAR MISLITE DA SU SVI TRENERI NA SVIJETU GLUPI KAD BUDU GLASALI KOJE NAJBOLJI COVJEK JE U JEDNOJ SEZOONI OBORIO SVE REKORDE KOJI SU POSTOJALI U HISTORIJI FUDBALA A TA HISTORIJA JESTE 100 GODINA COVJEK JE ZABIO 80 GOLOVA ZA REPREZENTACIJU I KLUB I 30 PUTA ASISTIRAO to samo moze strasan igrac i igrac koji je najbolji u 100 godina postojanja fudbala.mozete ovdje solit pamet al svi mi znamo ko je najbolji fudbaler i ko ce biti u naredni 6ili 7 godina. i sad vam kazem to ce biti jedini fudbaler koji ce osvojiti zlatnu loptu 10 puta jer je to vec odavno zapisano. sva znanja pelea maradone krojifa ronalda,rivalda ronaldinja zidana NALAZE SE NA JEDNOM MJESTU A TO MJESTO JE LIONEL MESSI bog fudbala.
Inniesta je gospodin a serinjo je to što je.
Ikeru zlatna lopta ! ! !
Taj Messi sprči 73 komada i 30 asistencija, poruši sve moguće rekorde, osvoji 4 trofeja a da i ne ustane iz kreveta. Nisu baš CL i liga al trofej je trofej. Šta bi tek radio da ustane...?
Pa ovaj Messi ne mora ni ustati iz kreveta a bit ce proglasen igracem godine. Mogu ostali osvajati i naslove prvaka prostora i vremena, dzaba im.
Igračina nejma šta. Kulturni odhebaus Smora. A Smourinho mira nejma ni ljeti. Handri ga Barcina tika-tlaka u bolestan mozak. Taman ode Pep, sad dođe Del Bosque. Dva puta CL, svjetski i europski prvak... Ubiše mu reputaciju
Veliki igrac, jos veci gospodin...kapa dole majstore!
volim te sarajevooo,,svi na kosevoo,,oooooooooooooooooooo samo sarajevoo
pa ko ce koga ako nece svoj svoga....
ma stipu to,da hocu onaj velimir bato izdahnut vnogo s.M.r.dskO