Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edosa. ti si glup.
cuj ti ong kazim-kazima kaze njemci nisu igrali fair-play kod 3. gola. lahm ga nije ni pipnio proso 1m pored njega i sta bi on sada trebo zaustaviti igru 1min prije kraja
\"edosa\" tebi treba psihijatar
Garant je dok je bio prekid prenosa i utakmica zaustavljena, sklonjeni navijaci i onda su naredili Turcima da izgube da bi Njemacka isla dalje. Onda su ponovo pustili navijace i nastavili prenos. Medjutim kako se Turci nisu dali tako lako nagovoriti onda su opet morali prekinuti prenos i vrsiti pritisak na Tursku da pusti Njemce prijeteci im neulaskom u uniju i protjerivanjem njihovih radnika iz Njemacke. Na kraju su jadni Turci koji su uz to i muslimani, a cija drzava vecim djelom lezi na drugom kontinentu morali popustiti. Prenos je nastavljen i sve ostalo je istorija. To je prava teorija konspiracije, mislim sigurno se to desilo.
U Njemackoj se cesto desavaju nacisticki ispadi, sta god pojedinci pricali. U februaru ove godine je 9 Turaka nastradalo u pozaru koji su podmetnuli nacisti, a mozemo samo misliti sta bi se desilo da je situacija bila obrnuta.
I, sta sad? Tipicni besposlicari kojima je krivo sve i svasta za njihov zivotni neuspjeh i koji i ne znaju ni za sta drugo osim da traze belaj. Na osnovu ovoga glupo je odjednom izjavljivati da svi mrze muslimane...Ma dajjjjjj
Ne SERI \"Bosnjo Deuts\" svega ti, komentar ti je i vise nego glup , barem ga zadrzi za sebe budalo jedna
Pa šta si ti našao \"Bosnjo Deuts...\", svaka čast večini dijaspore,ali ima vas koji brate samo pričate,kritikujete sve ovdje u Bosni tipa nevalja vam ovo,nevalja vam ono. Nemoj se ljutit ali procenat budala u Bosni će biti veći kad se ti vratiš.
sto mi idu na zivce neki zalutani bosnjaci. Pa vi neznate gdje udarate. Oni ce da sude kako je u Njemackoj. Sta vi znate kako je u Njemackoj. Njemci su ipak radi njihove proslosti sta se tice nacionalizma vrlo oprezni. Bore se protiv nacionalizma sa svim mogucnostima.Trebali ste samo cut kako su medije bili oprezni sa izjavama prije, u vrjeme i poslije utakmice. Kod 80 miliona gradana imas vazda budala koji ce napravit nerede i gluposti. Od toga se nemoze nijedna drzava zastit. Al kod nas u BiH je procenat budala sigurno veci. PROTIV SAM SVAKAKVOG SOVINISTICKOG NACIONALIZMA A POSEBNO U ZADNJE VRIJEME BOSNJACKOG NACIONALIZMA. gadite mi se ko uje i cetnici...
Ko to moze garantovati da od 50 -tak miliona stanovnika nema onih koji su spremni na nasilje , ogromna vecina Nijemaca se ponasala onako kako to civilizirani svijet cini . Noc poslije utakmice sa Hrvatskom i briljantne pobjede Terimovih igraca , u slavlju koje je nastalo u Istanbulu vatrenim oruzijem je povredjeno 27 gradjana . Dakle budala ima na sve strane . Njemackoj cestitke za pobjedu a Terimu & com . kapa dole za ono sto su pokazali na EP.
Ma nije mas primitivan. Primitivci imaju mozak, za razliku od njega :p
Slazem se sa @_xeon_ , samo zato sto bi se ovakve stvari drugacije prezentirale da su se dogodile u nekoj maloj zemlji ( mi to najbolje znamo ) ili eto da su to uradili muslimani i sl.. Rasizam, nacionalizam se, nazalost, siri sve vise i vise... @ mas, zaista zalosno...
mas- primitivan si skroz. No comment
jadni vi svi mrze muslimane a vi jadni fini... daj malo razmislite niko bez razloga ne mrzi a vi ste i vise nego zasrali pa sad ispastajete, glupi muslimani!
hajde dosta i vas i vasih gluposti o mrznji zbog religije. ovo je fudbal!