Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PITANJE ZA NAVIJAČE REALA OD NEKOGA KO OD REALA JEDINO VIŠE MRZI BARCELONU: KAKO MOŽETE NAVIJATI ZA OVAJ SHUPACHKI KLUB, SJETITE SE RAULA A POGLEDAJTE ŠTA RADE CASILLASU.... FAKAT STE NEVJEROVATNI....
Evo da ti odgovorim kao navijac Reala: Ne znam zasto svi spominjete Raula. Znam da neces vjerovati ali covjek je otisao iz Reala u dogovoru sa celnicima jer je znao da on sa svojih 33-34 godine ne moze igrati na nivou koji Realu treba, a bio je premlad za penzije. Uostalom, da je otjeran ili bilo sta drugo zasto bi uopste dosao na onakvu oprostajnu utakmicu u Madridu, da je samo zbog navijaca ne bi sigurno imao svecane ceremonije sa upravom kluba. A sto se tice Casillasa, o tome cemo pricati kad se ovo sve zavrsi,OK?
i klix poceo BOMBE bacat ...
Ovo bi me totalno razocaralo!
Mogu samo reci-hahahahhahahahhahahahha