Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se jos dok ovaj nije bio punoljetan i biciklom isao na trening... Nadam se da ce se udomaciti u Portu. Ipak je on velikan
Za koga god navijao, moras postovati ovu legendu ! Sretno Iker !
šta ima španac, nisam te prepozno. Čuj para iker.
Jedan od najboljih golmana svih vremena.Nisam realovac ali ovakvu legendu moras postovati.Neka mu je sa srecom do kraja karijere a Real je najpapanskiji klub u istoriji nogometa kad mogu da se odricu i da tjeraju legende iz kluba (Hijero,Raul i sad Kasiljas) P.S. Taj klub ne treba uopste postovati svi igraci koji dodju trebaju im samo uzeti lovu odraditi taj jedan ugovor i odmah nabrati jer u suprotnom ih ceka sudbina gore navedenog trojca,nije supci Madridski sve u lovi viste tim gestovima pokazali da ni vi ni klub nema dusu i stvarno mi je bas bezveze navijati za klub bez duse.......................
danas real postaje klub u kojem ne igra ni jedno njegovo dijete. nema od ovog kluba nista. barca ce u narednih 10 godina po broju trofeja stic ove frankove bebe. plaćenici bez duse. a iker je legenda kojoj bi i camp nou aplaudirao (kao i raulu)
Iker ima problem sa realnoscu. Dvije zadnje godine grozno brani, isključivi je krivac radi loših rezultata Spanije u Brazilu, a utakmica sa Shalkeom u Lp je dokaz da on nije taj vise. Ne znam u cemu je razlika izmedju njega i Xavija koji je primjera radi, cijelu prošlu sezonu sjedio na klupi, nije se žalio za razliku od Ikera. Drag mi je, ali morao je drugačiji stav zauzet !
Iker kralj,a Real klosarski klub ko i pojedini navijaci koji mu zvizde
On je jedini igrac Reala kojeg sam postovao. Neka mu je sa srecom u Portu. Real je ciganski klub bio i ostao.
Ma mislio sam na samo ove što danas igraju u Realu, a slažem se i za Raula...
pa zar se Iker prodaje, kakav odnos sa ikonom, ali tako su postupali i sa Raulom, Gutijem i slicnim igracima
navijam za real od malena, ali njihov nacin kupovine i prodaje igraca mi se zgadio ! stvarno klubu kao real to nije potreblo al et nepitam se ja ! HALA MADRID !
e moj Caso sta ti uradise ljubitelji para i neznalci fudbala....sve naj
Legenda !!!