Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel trba sad odigrat utakmicu sa Hrvatima ili Srbima u najjacem sastavu pa da turska, spanija i ostali posalju spijune i da nas citaju kasnije ko bukvar?! CIRO JE KRALJ i SP u Afici je veliki zalogaj za bilo koga pa ne vjerujem bas da je sve ovo slucajno! CUVAJMO CIRU KAO ZJENICU OKA SVOG !!!!!
uzbekistan je druga drzava u svijatu po GDPu po glavi stanovnika.. Ocigledno da se igralo radi para a ne radi reputacije ili uigravanja nekih novih igraca u reprezentaciji.. SAVEZ NAPOLJE!!!
Svaki normalni savez dogovara 6 mjeseci pa cak i godinu dana prijateljske utakmice. Tako da su sve bolje i prosjecne reprezentacije vec zauzete. Po meni je ovo isto ok, samo nek se igra i pobjedjuje. Bice sad dosta ponuda. Nemogu se problemi kod nas preko noci rijesiti. Polako, bice bolje.
po meni je ova utakmica s tzv ekipom novinara skroz ok, u toj ekipi će igrati momci iz Premier lige koji imaju kvalitetu ali nemaju pozive za reprezentaciju i takve utakmice treba raditi češće da bi se afirmirali domaći nogometaši. imam namjeru navijati za tu ekipu upravo iz razloga što je to prvi put da imamo ekipu od domaćih snaga i to iz skoro svih klubova u PL BiH zar trebamo čekati da naši momci uspiju vani pa da bi dobili priliku da zaigraju za reprezentaciju??? a sjetimo se da svojedobno ni Džeku ni Ibrahimovića nisu htjeli a sad se kunu u njih. srećom nisu Džeku izgubili kao Ibrahimovića
Ja mislim da je u ovom slucaju ipak sve OK. Ove utakmice su po mom misljenju ionako glupe. Najvaznije je da se niko od igraca ne povrijedi. Nasi najbolji igraci imaju dugu i tesku sezonu iza sebe. Rizik povrede je u tom slucaju veci.
Ciro je doktorirao PR,igra protiv novinara da bi dobio njihovu naklonost, a drugo,on je star,nema fizicku kondiciju da prati igrače,tako ce mu novinari taj dio posla odraditi,a za Uzbekista,ponestalo para,ko ce namirit lopove iz saveza,to je bure bez dna,isto vrijedi i za Oman.
Slazem se.. nije im ovo potrebno..
Pa zar smo spali na te grane da ne mozemo odigrat normalan prijateljski mec sa barem prosjecnim protivnikom. Pa zar nakon svih dobrih rezultata i igraca svjetske klase i dalje igramo sa Rijekom, Omanom, Uzbekistanom a ovo je vrhunac sa selekcijom novinara....ko da je bajramski turnir. Da nije zalosno bilo bi smijesno.....
Nove slike sa utakmice: w ww.divic.net :-) Dzeeeeeekoooooooooo...