Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrukao si klub sa svojim virslama, poslije yebanja nema kajanja, mada si mi bio drag igrac zbog pomenutih postignutih golova
Momak je po mom mišljenju pravi igrač, ali nikad nije dobio šansu jer Avdić mora igrati. Siguran sam da će napraviti dobru karijeru. A za ove iz Uprave nemam riječi. Žalosno šta rade.
ne znam šta da kažem... mogu reći da sam bio jedan od onih koji su prozivali momka ali mi sad nekako to izgleda pogrešno. sad je jasno da je Jaha bio prvi napadač sarajeva ali je nekako trebalo naći i mjesto za Avdića,pošto je Jahović uzet na zub od navijača bezbolno će proći promovisanje Mirzinog havera ( Avdića ) u prvu špicu Sarajeva. jahović je sigurno dobar momak i dobar fudbaler u svakom slučaju bolji od Avdića koji nalupao para vani pa sad šatro igra za ljubav bordo boje. neko maloprije da je teško samostalno živjeti i u pravu je . ja bih volio vidjeti internet navijače u nekom drugom gradu be para ili bar bez para roditelja koji plaćaju internet. Jahoviću ostani imaš potencijala a ovi će otići zajedno sa Prandelijem.
HAJD BOGA VAM VISE NE LAPRDAJTE ZA TU HRANU KAD SVI KOJI SU I MALO UPOZNATI SA USLOVIMA RADA TJ KLUBA ZNAJU DA SVI IGRACI IMAJU HRANU NA RACUN KLUBA U VF NA KOREJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A STO JE MANGUPIMA BLIZE PEKARA I OSTALA SMECE HRANA I MRSKO IM PROSETATI DO VF-A , TO JE NJIHOV PROBLEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka čast kralju sto si progoorio kad mnogi nisu smjeli.. TI SI TRAZIO ONO STO TI PRIPADA SVOJU PLATU!! a oni romi ti to nisu mogli dati ali ja ne razumijem navijace koji su tu propalu upravu podrzali i tebe i suigrace ismijavali .. To je vas posao vi radite za novac i logicno ako nema plate nema ni novca tj Hrane. neka im j e na obraz!!!
Ma boli te qrc Jahovicu, sad nemas briga oko utakmica, samo tipkaj po fejsbuku, vozaj se u Golfu V, pij kafe i lochi navece svaku noc. Nije te stid tako govoriti, cijeli grad te vidi kako se \"sportski\" ponasas, a samo kukas nesto! MARŠ IZ SARAJEVA, SVI - OD ČISTAČICE DO PREDSJEDNIKA KLUBA! MIRZA ODLAZI!
Sram vas bilo pitari, igraci vam nemaju sta jest a vi ih napadate sto se pobune. Nije u redu preko medija o tome al nekad se nemoze drugacije sa lopovima
MA TI SI NAS JAHOVICU DA SI VECERAS BIJO PROTIV OLIMPIKA PONOVO BI DAO SA 35M,NE OBAZIRI SE NA NEKE KOMENTARE SAMO GLAVU GORE I ZELIM TI PUNO SRECE U NASTAVKU KARIJERE :)))) VELIKI POZD Hz ......
Adise pojedi viršlu........Samo molim boga da Mirzu smijene...a Musemića vrate za trenera
Ma Adise neseri.....i tebe i mirzu treba otjerati.....MUSEMIĆ JE TITO
sta je momak trebo?? da igra besplatno i da suti?? jel? pa nije budala, nije FK Sarajevo tolika svetinja da neko mora gladovati i praznog stomaka igrata, ha ya ne bi ni ja koji sam odrasto pored Koševa, Adis je fin i posten momak, sto je imao reko je, a ovi iz uprave sto i dalje vrse opstrukcije znaju sta rade, od kluba sa imanom napravili su prćiju kojoj se svi smiju i nije me stid reći da su komšije sa Grbavice ispreda nas ne jdenim veci 101 korakom, sramota i zalosno ali tako je ...
ADISE IZDRŽI I NE OBAZIRI SE NA RUŽNE KOMENTARE.SUSPENZIJA NEĆE VJEČNO TRAJATI.
Sta ste napali na covjeka.U pravu je sto je rekao da nema sta da jede.Ne zivi se od ljubavi prema klubu vec od para.Ovo je njegov posao ,koji je slabo placen u BIH i gdje su plate neredovne.Navijam za Sarajevo ali bi i ja isto postupio i tako bi trebao svaki igrac bilo kojeg kluba postupit.A druga je stvar sto vecina ovih koji komentarisu zive o trosku roditelja .Mozda kad zasnujete porodicu i samostalan zivot pa kad vam poslodavac ne bude dao platu 6 mjeseci onda cete shvatiti kako je njemu i ostalim fudbalerima u ovoj nasoj cemernoj i jadnoj \"premijer\"ligi.
manje fejsbuka jahovića manje fesbuka...
opravdano suspendovan igrač. jeste bio najbolji strijelac sarajeva u polusezeoni, ali njegove mogucnosti su daleko vece, trebao je biti medu top 3 lige.. savjet: MANJE PRIČE - VIŠE RADA!!!
dobar si ali su te virsle yebale ;)
aj ba majmune poklopi se.. i kakve golove spominjete. ono nesto sa 30 metara i corava koka zrno ubode. a ti fino virslu malo polizi nemoj je slučajno pojest. jadniče nemas pojma sta je zalaganje za bordo boju....