Večeras prva utakmica baraža
0
Igraj BiH ne daj se, igraj svi smo uz tebe
Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali pamtim još , one livade , one rijeke , onaj go Edina Džeke , Safeta dok se smije i Ronalda dok suze lije.
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
Najljepše šelje Zmajevima i narodu BiH iz Zagreba. Svi navijamo za Bosnu. Zar zbog vjere da navijamo one koji nas ne vole. A koliko se sjećam, i Turci su nedavno izviždali bosansku himnu. Samo naprijed i razvalite Portugalce da im se od muke ocijedi briljantin sa zalizanih glava.
General sponsor of EURO 2012 is company called CASTROL and the face behind their promotional campagne is Cristiano Ronaldo of Real madrid and Portugal.
Mozemo li ih vratiti na ovu poziciju : Najlošiji Fifa ranking: 43
ZMAJEVI CE SE UKAKITI VECERAS
SREBRENICA - BIĆE REPRIZA СРЕБРЕНИЦА - БИЋЕ РЕПРИЗА!
NEMOJ DA SE PONOVI 93, MIRUJ PSETO, NE LAJ, PSTTTT JOŠ JEDNOM -RONALDO !!!!!!! PZ IZ HRVATSKOG MOSTARA
Kako izgleda ovdje nekom nesto napse bagro hrvatska i rs-a ako vam se nesvidja ovdje znate gdje je x gore desno ;) Nek svako navija za koga hoce ja sam Bosnjak Musliman ali navijam i za Hrvatsku i za Montenegro da bog prodjemo svi da idemo zajedno da se druzimo sto je najbitnije ja mislim u ovo nasem vremenu pustimo politiku barem 90 min i sve nase problema ZIVIO BALKAN
AKO BOG DA BOSNA DA POBIJEDI PORTUGAL A TURSKA HRVATSKU!!!!!! P.S. NISTA LIČNO PROTIV HRVATSKE AL NAVIJAM ZA BiH I TURSKU HAJJJJJJJMMMMMMMMMMOOOOOO SAMO NAPRIJED
Proročanstvo kaže: Jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, jedanaeste godine, jedanaest Zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i nastat će tama i muk. U jedanaest sati noću, cijeli Portugal će biti zavijen u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati tom dalekom zemljom, a tad će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj, Zmaj od Bosne, koji će vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi ćemo glasno i ponosno da proslavimo tu jedinstvenu noć! Idemoooooo!!
ZAMIJERA , ja urednika i govana ccc
Večeras je u Mostaru sve spremno za feštu. Hrvatska dobije Turke. Ronaldo razvali Varta bateriju. I fešta na ulicama može da počne. Na na na na na naaa naa ....
@ RONALDO Reci mi gdje tvoja reprezentacija igra i cemu se nada vi cete i Bosnu i Tursku gledat na TV-u zajedno sa pola srbije i CJELOM REPREZENTACIJOM SRBIJE,Mi se barem mozemo nadati a vamo je i to uskraceno zato MOJNE DA TI STONE ZEMKA STO BINE BOTRE..... BAKU li vam FASISTICKU PODEREM !!!!!!
Istina boli!!! SVI - 49% - HB = ?? Istina boli!!!
Pa nišmo baš svi
Ljudi, pobjeda mi veceras mirise, a znate zasto zato sto je 11.11.\'11. IDEMOOO ZMAJEVIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!