Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im i obrok jedan ukinuti sve dok ne počnu bolje igrati..
Može i trening sa Željom,da vide kako se i bez puno para igra srcem:)
hebo te zeljo idi gledaj svoja posla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vi morate znat da od ovog nema nista, sto se tice titule i od toga nema nista, 3 mjesto plafon.
Ma mozemo biti i zadnji, ali cemo zelju klepiti na Koševu i dokazati im ko je bolji. Ko se zadnji smije ispostavi se na kraju da se najsladje smije. To će biti seljevic koji se smiju i ismijavaju sarajevo ovih dana...Svakako nas ljudi nisu pobjedili ima 5 godina... hahahahaahahha
kakvo ti je to razmisljanje, mozes biti zadnji a samo da ih dobijes na Kosevu, Sta imas od toga sto ih dobijes na Kosevu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
"Članovi Upravnog odbora FK Sarajevo podsjećaju sve uposlenike, igrače, trenere i saradnike, na postojanje internih akata Kluba, a posebno kodeksa ponašanja na terenu i van njega, te da se isti moraju primjenjivati i poštovati ili će u protivnom slijediti sankcije." - tako se to radi u pravom klubu.
Prošle godine 10.04.2014. komentarisao sam kako Ibrakovića treba otjerati to mislim i danas. @MrSeha apsolutno se slažem Varešanović je sa 7 juniora bio drugi pa upravi nije odgovarao, a sad smo kupovali igrače koji mjesecima nisu igrali i još stari neće imati nikakvu vrijednost.
ovo je vise podcjenjivanje drugih klubova nego kaznjavanje igraca sarajeva.sta kao oni nesmiju izgubiti od slabijih ekipa! smjesno..,
Hehehehehe... Komplesasi uvijek nadju razlog da se osjecaju zakinutim.
Akcija za pohvalu, neophodna da se dečki malo trznu ,Sarajevo ljubavi moja.
Upravo tako Aga!
Kolko ovaj brani ibrakovica mogu misliti u kakvom su talu jadni tan i ne zna kolko ga udaraju po usima
Iako navijam za Želju, fkt u ovoj situaciji nije mi žao igrača. Žao mi je navijača iz prostog razloga. Iako volimo različite klubove, razumijem ih ogorčeni su jer njihovi igrači se ne zalažu uopšte za dres koji nose. I razumijem bijes Hordi Zla, imaš najskuplju ekipu u ligi, imaš velike ambicije, a igrači se ne zalažu ni 2% boli ih kur*c za dres koji nose. Samo sankcionisati po džepu i nema druge. I to je razlika između igrača Sarajeva i Želje. Željini imaju duplo manja primanja, ali se bore za plavi dres. I onda navijači i oproste i poraz ako vidiš zalaganje borbu, želju da iskažu na terenu. Najviše bude krivo nekome ko voli BH fudbal, da ti svoju vlastitu djecu iz omladinskog pogona gušiš, i zapostavljaš, dovodeći koje kakve ispušene igrače koji nisu mogli nigdje da igraju i dođu ovdje i onda ih pretplatiš. Primijer golmana Plakala. Momak može propasti, zato jer dovodiš golmane sa strane, umjesto da ulažeš u svoje dijete koje je poniklo na Koševu . #SamoKažem Peace'
J ebo vam pas mater UDBA-šku !
Za koga ti navijas? :o))
Ako nedobiju svih 15 bodova od narednih 4 utakmica protiv Mladosti, Drine, Travnika, Celika i Olimpika... treba im svima j****** mater sa jos vecom kaznom, nogu Kodri i Ibrakovicu, pa neke poslati nazad iz pi*** materine odakle su dosli da opet obnove karijeru. Stoka nezahvalna!
pardon, mislim od narednih 5 utakmica, ne 4.
spustiće njih berberović sve kad on vrisne
Nedopustivo je tako se odnositi prema dresu i imenu kluba,i to se odnosi na sve igrace.Meho eksperimentise i izgubio se.Uprava je kriva za rasipanje velikih para na tanke igrace.Rjesenje je jednostavno: RADITE POSTENO POSAO ZA KOJI STE NEREALNO PUNO PLACENI SVI VI : Meho,svi igraci i uprava,svaki od vas pojedinacno je odgovoran za ovu blamazu.Sram vas bilo!
a ibrakoviću on ih je doveo ili je otišao do lukavca kod svojih dok se ne stiša
Samo tako! Samo nagazit stoku pa neka vide kako im je dobro bilo prije nego sto su postali pi*** pa poceli setati terenom.
" Pa vi stvarno niste normalni . . . "
koga boli penis..pisete svaki detalj o njima konda je real, a oni kile ne mogu a ono ispodprosjecan klub u nasoj ligi...
Nek se piše ba o njima, to im stvara veći pritisak na igrače, navijače, al' ne i upravu :D
Koja demagogija.