Namršten i u društvu tjelohranitelja
0
Igrači PSG-a sletjeli u Zagreb, Ibrahimović ignorisao fanove
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate koliko Ibru libo racku za vas sve
Nekad\' je profesionalnost na prvom mjestu. Ljudi rade svoj posao. Iskreno narod nije zasluzio apsolutno niciju paznju. Cast pojedincima, ali vecina \"fanova\" dok igras dobro super si, dok gubis ili sjedis na klupi , nazivaju te ko kavim imenima . Ocigledan primjer Edin Dzeko / ili ga volite ili ne?! Svako zivi i radi sovj posao najbolje sto moze, i nikom nije stalo da slusa ili cita \"fanovske \" pateticne , dvolicne komenatre . Ibrahimovic je dospio u top najboljih fudbalera svijeta, sto ocigledno postigao svojim nacinom rada. Volite fudbal, uzivaj te gledajuci ga . Nekad\' je to dobra utakmica , nekad\' losa. Jer nista na ovom svijetu nije savrseno. Uivajte u mecu , mislim da ce biti zanimljivo gledati PSG - Dinamo :)
Znal ko jel ga sunetilo ako jeste ondar je nas Bosnjak nije Hrvat a i djaba mu Svedsko drzavljanstvo
Bošnjo odyebao austrougarske konjušare hehehehehehe Ibra legendo !!!¸
skoro izjavi da je ponosan sto je iz Bosne.. ne livo hrvate..hehehe..
Sad ga svi hoće,heheheheehee
Ibra nezna Hrvatski, samo Bosanski :)))
To je ponasanje naslijedio iz Kalesije ili ti kOlesije. Ima sve sto pozeli, a nesto kao nezadovoljan...papak jedan. Gori su ti \"fanovi\"...ko jos moze bit njegov fan u PM???
šta bi ROMI rekli na ovo sve oni se nama smiju on je njihov i gotova prica :) ..... De ba pustite ljude na miru neka igraju ...... Jedan je Barbarez :)
mogli ste barem sliku sa zagrebačkog aerodroma staviti!
SVE ŠTO SAM TREBAO ZNATI O HRVATIMA, NAUČIO SAM PRIJE 20 GODINA LIPI MOJ SUSJED BOSANEC ŠTO IH HVALIŠ, K.U.R.V.A.T ĆE MAMU PRODATI DA DOĐE DO CILJA I ZATO TE ŽALIM ŠTO TO NE VIDIŠ I ŽAO MI JE ŠTO SI PREŽIVIO DA PIŠEŠ TO ŠTO PIŠEŠ KAD SI TAKO ZATROVAN. pišem velikim slovima, ali crvenilo pred tvojim očima neće dozvoliti da vidiš bilo šta od ovoga.
odkad to na Plesu pise \"Ankommande/Arrivals\" heheh??
nek se kurči kad može i ja bih se kurčio smećarima oko sebe da sam na njegovom mjestu, a rijetki su oni poštenih namjera s kojima bih u normalan odnos stupio
znate sta mi ja nasmijesnije kod ovog lika? ona prica kako je zivio u getu i sad mu se mi trebamo divit kako je izaso iz toga. kakav bolan geto u svedskoj? nemojte se sramotit o tim pricaama o getu u svedskoj. svedska socijalna drzava, na dlanu te nosaju, zatvori ko hoteli. neka ode u brazil, ili ameriku, da vidi sta je geto, gdje meci sijevaju ko da je ratno stanje, gdje s policijom nema za.j.e.b...ancije...cuj on mi iz geta ahaha
svi prenosi lige prvaka na 4 fudbal .com
ma kakav god da je on je masina za fudbal i svi koi vole fudbal vole i njega.
Može mu se !