Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sebe nazivate novinarima istražite to malo pa onda objavljujte.. Prvo Agger tako proslavlja golove, na saci ima istetovirano YNWA i jednostavno kada postigne pogodak vrh sake stavi na usne ljubljeci sva 4 slova odjednom. Borini takodjer proslavlja pogodak
Molim vas malo istražite zašto Borini grize ruku i vidjećete da to radi još otkad je igrao u Romi. Agger ljubi svoje YNWA na prstima,a Reina je samo imitirao Borinija. Mislio sam da ste ozbiljniji portal.
E kako je narod glup al ono totalno pa borini tako prosavlja gol pogledaj te kako je prosavljo gol u italiji a ovo sto reina i ager isto rade samo slave njegov privijenac u ligi al jbg to su ono ljubomorne duse nemoze neki igrac iz liverpula biti naj bolji strijelac lige pa da nezz sta da bude pokusavaju na sve nacine da omalazavaju LIVERPOOL. Pogledaj te kako slavi go u Romi jer ga i tad trebalo kaznit http://www.youtube.com/watch?v=QpQU8bVthSc na 1.40 Se vidi slavlje i kako grize saku svoju. YNWA LFC
E cuj dali mu podrsku tako sto su grizli ruke tokom proslave gola. Borini oduvijek tako proslavlja golove.A evo i njegovog gola koji je dao za Romu: http://www.youtube.com/watch?v=7mk8BIgW5LI. Dok je Reina samo kopirao Borinia tokom njegove proslve. Agger na saci ima istetovirano YNWA.Evo i slike: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01599/76_agg_1599644a.jpg i on na taj nacin proslavlja gol. I ne mozete reci da su mu dali podrsku,jer su ovdje prikazani Agger i Borini koji uvijek na taj nacin proslavljaju golove.Gdje su Sturridge i Henderson?I oni su juce dali po dva gola.Sto njih niste prikazali kako grizu ruke?Niste mogli,jer oni tako ne slave golove.
Boze samo pokazuju da nista nisu bolji od tog idiota . Treba ga na psihijatriju odvest .
Pitanje za "navijace" MU koji vjerujem da nemaju ni clansku karticu doticnog kluba! Vracas se kuci i u krevetu zateknes A. Fergusona sa svojom mamom? Da li bi prekinuo nemilu scenu i istjerao ga iz kuce ili bi sacekao da doticni zavrsi sa mamom pa da mu operes kitu, upakujes nazad u gace i uz GGMU ga ispratis iz kuce?
a kojeg cuku je kopirao suarez???
Ista govna!!!
Borini takodjer proslavlja pogodak na specifičan način, dok je Reina kopirao Borinia u trentku dok je on slavio postignuti gol !
i kazu balkanski mentalitet pa ovi se ponasaju ko djeca od 10 god a ne profesionalni igraci treba i njih kazniti sto mu daju podrsku umjesto da mu kazu da se ponasa kao igrac velikog kluba a ne ko budala... i onda se cude sto nisu osvojili titulu 20 god kod SAF se ovo ne bi moglo desiti zato sto je klub uvjek vazniji od bilo kojeg igraca i ta filozovija donosi uspjeh...
Ma nabijem i njih isto na ***.