Sudija bježao da spasi živu glavu
15
Igrači Jedinstva pesnicama željeli zadovoljiti pravdu
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudija je upravu oba puta bio! koji se klinac zale...bravo sudija... u nas je sramota donijet bod ili tri sa gostovanja.
Druga situacija je jasna, faul nad golmanom
Haj što se marišu na ulici, nego sad i na fudbalskom terenu :/. Nek se sljedeći put popucaju, tad će možda izganjat pravdu. Bože sačuvaj !!!
http://www.youtube.com/watch?v=bqKiVClsn9k&feature=g-upl&context=G2cade63AUAAAAAAAAAA ovdje je sve objašnjeno
i muslimani hoce drzavu, vidite vi samo kako se ponasate
haj ono jest ofsajd, al nije ni dotako fudbal. podrska krajisnicima
Ove igrače šta napadaju suca treba prijaviti UEFI i FIFI da im oni zabrane igranje jer i su ovi u nogometnom savezu Bosne priglupi da bi znali šta triba napraviti. To u Bosni nije sport nego teror u kojem suci moraju suditi za domaćina ili će ih budale prebiti.
Jel bio ofsajd? Diskutabilno je! Druga situacija- ispravna odluka Al jesam se ismijo kako sudija bjezi i kako one ruke stavi preko lica frljavo!
Ovako, udostojio sam se odgledati ovaj video. Full screen, pauziranje na najbitnijim dijelovima, itd. Prva situacija: nema ofsajda. Pauzirajte na sedmoj sekundi, igrac Branitelja koji je u skoku tacno ispred svog golmana u tom trenu u liniji je sa igracem Jedinstva koji je u naletu i sekundu kasnije daje gol. Druga situacija: prekrsaj je nad golmanom. Igrac jedinstva sa brojem 33 (Kovacevic) skocio je unazad i udario golmana. Iako znam i neke koji ovdje ne bi sudili faul, po mom slobodnom misljenju za 80% sudija ovo je faul nad golmanom. Naknadno je taj isti igrac bio jedan od najagresivnijih na ulazu u tunel. Dakle, sudija je u prvoj situaciji pogrijesio (na asistenciju pomocnika, to je u stvari njegova greska a ne glavnog sudije) a u drugoj situaciji je dobro dosudio.
realno prva situacija ofsajd. druga nidje veze. fino se vidi da je golman lose procijenio loptu i tek nakon sto ga je preletila je bilo nekog manjeg kontakta ali realno ne za faula. nije ga niko onemogucio da odbrani tako da mislim da je ipak druga greska bila... ali je jako teska situacija s obzirom na guzvu i brzinu tako da sve u svemu nije napravio nikakve kardinalne greske ;)
ljudi moji kakvog navodnog offside, pa ovo je offside 100% - kada igrac glavom produzava loptu imaju igraca metar u offsidu. O drugom slucaju se moze diskutovati ali vidis da cetiri igraca maltene ukopase golmana. Za mene opravdana i ova odluka sudije.
Ovakvih situacija ne bi bilo kad bi imali Prvu ligu nasih 24 posto da se ne mijesamo sa onim anamo
Mislim da seljaci na ovom igralištu trebaju čuvati krave jer klub nije osigurao normalno sportsko nadmetanje. Drugo:Navijači mogu divljati ali na ovoj utakmici divljaju igrači.Takvima odmah treba zabraniti bavljenje sportom.
nema raja bez rodnog kraja ni miline bez KRAJINE !! sve se vidi na komentarima da bog da bilo rata nece vas vise krajisnik braniti!! @ Celik Zenica đaba ti tvoja posrana Bosna, koja tece kroz tvoje selo!!
pa je li \"zaledje\" ili \"ofsajd\"? ;-)
ovo prvo cisti ofsajd,prilikom nabacaj igrac u sesnestercu skrece(dodaje) loptu igracu koji je u zaledju..!!
džigera beat