Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chuck Norris NIJE svirao penal za Svinjski...
lopovi !!! vidi se skim imamo posla majorizinane u zatvor sve vas treba protjerati iz BiH
šipu racku u kavanu gradsku
Sve znam!
\"glavnu ulogu imali sudija Ognjen Valjić i igrači Budućnosti iz Banovića\" Sudija je izazvao skandal jer je dosudio penal protiv domaćina?! Stvarno treba vječna suspenzija za fudbal u BiH, ionako više nema smisla.
Sudije kukavice!!!
pa shvatite ih, kisla im je gloooova!
Mozda bi bilo naj bolje da uopste nema sudije na terenu, i onda ko pobjedi, nema da on donosi odluke i tako to.. Mislim, imamo tako jak nivo fudbala u zadnje vrijeme da imamo pravo predloziti ovakve super odlicne ideje UEFI i FIFI !
Treba osnovati novu ligu u kojoj bi igrali samo oni iz Potocara!
NEKA PATI KOME SMETA NIKO NAS NE VOLI NEKA STVAR NAS ZA TO ZABOLI!!!! ZRINjSKI MOSTAR...trn u oku mnogim Bošnjačkim medijima...nek sad OHR suspendira Zrinjski jer je anti Dejtonski da Hrvatski klubovi uzimaju bodove na strani!!!!
Raspustiti BIH a sto se tice klubova: Borac u Srbijansku Ligu, Siroki i Zrinjski u Hrvatsku a ovi ostali bi mogli igrat po nekim opcinskim. Slicno postupiti i sa drzavom.
Care nemoj nikad ni doci u BiH. Svima nam je ljepse bez tebe :-) Pozdrav iz Bosne ponosne.
Pa nisu mostarci škutori nego škutorija počinje poslije zapadnog izlaza iz mostara kod žovnice pa nadalje pa prelazi u hrvatsku. evo mi mostarci (hrvati) sve širokobriježane nazivamo škutorima i to uopće nije pogrdan naziv. blećki naučite već jednom
@Boss takve izbjeglice kao sto ste vi (ni slucajno DIJASPORA, kao sto volite popularno reci za sebe) ste jos gori od nashega nacionalistickog, neobrazovanog i do krajnje granice napacenoga naroda. Ne trebaju vashi komentari nikome, otisli ste, radite, crncite , pozdravljajte nijemce, svicare i ostale sa Guten Tag sa teskocom u plucima sjecajuci se JUGOSLOVENSKOG jezika i ostavite se Bosne i Hercegovine! a Banovice treba izbaciti iz lige, fkt su dno dna, bio penal ili ne...
I prije su klubovi nosili bodove iz Banovica,nije bilo nikakvih problem,ljudi zasluzeno pobijedili i na kraju dobili aplauz,kao npr:Sarajevo,Borac,Slavija,Velez,ali na ovakav nacin ljudima otimati hljeb i gaziti njihov trud nije uredu....:(
no commmment za ove glupake sto se dovjeka svadjaju ko je srbin ko musliman ko hrvat
Ovi komentatori su odraz situacije u zemlji. Koliko samo sljama i bagre ova napacena zemlja ima....Ljubim krilo onog aviona sa kojim sam davno odletijo....u pecine bagro, pogotovo ovi iz krsn Hercegovine, oni vazda prednjace.