Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Lietvos gubis od Bosnios
Sada sam pročitao jedno 70 komenatara na litvanskim sportskim portalima. Svi redom smatraju da je njihova reprezentacija amaterska te da nemaju šanse protiv BlH , takođe dosta ih je mišljenja da Bosna treba da ide na SP i čak da nam to žele. Takođe kažu da su u prvoj utakmici protiv nas bili jači nego danas, kao od te utakmice je njihov nogomet samo išao prema dole a naš prema gore.
Mujo jesi čuo kad za gugl prevoditelj ? Ali svaka čast za tvoj pokušaj da ispadneš duhovit
Gledaj tih HD kamera, "glaaj"...
valja dobit rak očiju gledajući SP na BHT1 ako se plasiramo, a hoćemo ;)
hahahahah upravu si vala :)))))))) slijep ostati sa ovim.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...bit ce gutavo pravo...nece nam bas biti lahko... ...tekma pocinje u 19.00!
...ja cu se puknuti flašom gemišta sat prije da lakse podnesem! :-D i commijevog voza :-D
Idemooo! U koliko sati pocinje utakmica?
19h po evrposkom vremenu
Igrajte za Belminu !
Ti si moj vid i moje srce. Ti si moj razum, moja mašta, i moji snovi. Ti si moja glad, i žeđ. Ti si moj bol, i moja radost. Ti si moj san, i moja java. Ti si, o zemljo Bosno, ljepota u mojim očima, čežnja u mom srcu, vječnost u mom duhu. Ti si, ja, o zemljo Bosno. I da nije tebe, ni mene nebi bilo. A da nije sinova tvojih, ni tebe nebi bilo.....Sretno Zmajevi !!!
Idemoooooooo Sinovi Bosne.Bit ce ovo duga i nezaboravna noc!!!Sretno Zmajevi!!!