Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibricic je bio prosjecan igrac, a kad je nastupao za rep. davao je sve od sebe, i sad kad momku ne ide nije lijepo \"drvlje kamenje\" na njega, i miske je imao problema u Turskoj pa sad u Rusiji solidan, evo i Medunjanin ima problema u Izraelu pa i Dzeko nije standardan, ali to nije razlog da ih potcjenjujemo, jer svi oni kada igraju za repku daju sve od sebe i bore se, a sto neko spomenu Seferovica da ga Svica ne uzme, nece njega Svica a niti bilo ko drugi, ne zelim da potcjenjujem momka ali on je samo imao onaj gol za mlade u finalu i poslije toga nista, sad ne znam ni gdje igra, znam da je cinimi se bio u Italiji a sad stvarno ne znam ni gdje igra i dali igra,a Zeba, jeli to onaj sto je igrao po evropskim drugim i trecim ligama, manite njega on da je bio siguran u sebe i svoje kvalitete rado bi otisao da odradi jedan trening za Zürich, a to sto je dobar u nasoj lige pa vidite na kom je mjestu nasa liga na ranglisti.
Prop\'o k\'o mu*do kroz pidzamu
orilo gorilo, ibro mi te volimo!!!
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/nicole-graves-zaljubljenica-u-bejzbol-i-navijacica-houston-astrosa/120408050#6
Prop\'o k\'o Edin Džeko
@neko iz mas..., eh kamo srece da Zeljo ima taj kvalitet pa da rasturi i Lokomotiv i Barcu i Bajern, ali na zalost realnost je drugacija, i ja sam birvaktile bio \"zeljovac\" dok je nasa liga imala neki kvalitet a sad me plaho i ne interesuje, a volio bih kad bi nasi klubovi a posebno Zeljo i Sarajevo napravili neki znacajniji uspjeh u evropskom takmicenju.Jer kad ta dva kluba igraju na evropskoj sceni tad trebamo svi da navijamo za njih, svi da budemo i hordasi i manijaci.
Gotov je senijad ne treba Pape ni pomislit da a pozove u repku.Ima nekoliko igraca domace premijer lige koji briljiraju.
dakle realno gledajuci nemamo internacionalca kojeg bi mogli staviti u reprezentaciju
na kojem god je mjestu nasa liga zeljo bi ovaj lokomotiv pregazio. bez obzira sto lokomotiv ima puuuno vise love od zelje
@BiH..sta imamo komentarisati, povrijeden, kad nije, uvijek igra
Kako znate \"LIJEPO\" opisati situaciju oko Ibricica a kada je vas SPAAAHA u pitanju tako ste skrti na komentarisanju njegovih performansi u Spaniji,
jest kad bi se takmičili ko ima ljepšu frizuru
zeba je za ibricica ronaldo
neka vam džeko zna hodati i neka je on za reprezentacije.. .m a m u vam j e b e m
propo ko alen skoro
pa kako ce biti kad je u Sanskom Mostu U Petak ga ja vidio u Diskoteci a jos sinoc ga vidio u njegovom kaficu !