Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno majstore
toooooooooooo
nek je otisao iz mrtvog hajduka
Sretno Ibra.... Vise je bilo vrijeme....
kolika mu je GLOOOOOVA
SVE NAJBOLJE IBRO U LOKOMOTIVI,A IONAKO LIČIŠ NA RUSA_hahahaaha.
uze ibro kintu.
znaci Hajduk ce dobiti 4 mil. a Ibro 1 mil.od ovog transfera.Nije lose.
DA je igrao za Dinamo Zagreb Mamic bi ga prodo najmanje za 15 miliona eura, al ajd dobro je i ovo nadamo se da je lokomotiv samo pocetak, Ibra ce zaradjivati za godino kolko Dzeko zaradi za mjesec i po :D
definitivno najbolji igrač HNL-a,tim više me čudi ovako mala odšteta. pa ovaj naš ludak i primitivac Mamić uvalio je levonju Manđukića za veće novce.
a koliko miliona ide Podgrmeču iz Sanskog Mosta???
Ne ofiraj se ocat\'...i ne zakuhavaj...svi dobro znaju šta je Ibro uradio za Hajduk i kakve je partije pružao. Koga god pitaš, reći će ti da je tip SVETAC u SPLITU.
Znam ja sto je Ibro otiso iz splita, pobjego covjek od GAY PARADE, pa da, nije covjek peder, sta vam je.
Nek smo se rijesili jos jednog baliye...Dabogda nogu slomio u Moskvi!
Nije ni Lokomotiv los, ali mogao je on i u bolji klub realno gledajuci
Vidi koliko \'mracnjaka\' imamo sve propaliteti rodjeni
Sretno Ibro majstore, vrati se jednom u najlipši grad na svitu bar prid zalaskom karijere. VOLI TE TVOJA TORCIDA SPLIT.....