Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velez ce skutore s Gabele poslati kuci bez boda, to je sigurno. Ovom prilikmo bih se zahvalio i Slobodi na sezoni 86/87 kad ste nam uzeli titulu prvaka stare Juge na Tusnju i doslovice je poklonili vasim prijateljima iz Beograda. 2 penala za pobjedu nad mrskim Velezom. Kad bolje razmislim, svejedno mi je sta ce biti sa Slobodom. Potpuno sam indiferentan.
ma zeljo ce mlatnuti leotar i tu im je kraj
vidim da ovdje pisu ljudi koji nemaju pojma o sportu u bih... a ovim varalicama iz tuzle sto kupise 3 igraca goska za 45.000km,placaju celika da dobije goska,mite sudije itd... i sad bi oni kao posteno... ibrakovic i ostale tuzlanske varalice ima boga ! ko drugom jamu kopa sam u nju pada! od srece nisam mogao zaspati:-))
hahaha plačite p.ićke tuzlanske, mislite da vam nismo zapamtili sto ste nam prosle godine titulu uzeli. a i trenera vam bas gotivimo...
Od srca vam zelim da ostanete u ligi sretno
ko o cemu kur.. (ibrakovic) o postenju !!!
cao GOSK. Rodjeni jedva cekaju da se izive nad Gabelom iako im nije potrebno. Ali ne mozes ti hercegovcima dole nista objasniti. Tvrdoglavo je to ba. Elem nejse, Kozara i GOSK, prva liga. Zeljo i Leotar x, Slavija dobija Slobodu.
Ne znam čemu tolika rasprava, kada se već zna da GOŠK ispada, jednostavno onaj njihov predsjednik više nema želje da se takmiči u Premijer ligi, jer mu nije finansijski isplativo. Zato su od Slobode naplatili ona 3 boda u Gabeli, jer vele ljudi, da bar šta zarade dok mogu. Leotar i željo će podijeliti bodove, Željo nastvlja niz bez poraza, a Leotar ostaje, čim oficijelni spiker javi da Velež vodi, Leotar više neće ni pokušati napasti. Ko ne vjeruje, neka se sjeti ovog mog posta sutra.
čuj pošteno j.... v.. s....
sutra uplaćujem 50 KM na utakmicu leotar-željo X. ako ne bude dabogda pogino!
mostar u srcu velez do groba!
@Osmo cuo sam i sam za te price o kupovini utakmice u Gabeli ali ne mislim da je Gosk bio u situaciji da proda tu utakmicu.Nakon sto sam pogledao golove sa te utakmice to je otklonilo svaku sumnju.Na kraju krajeva kupljeno ili ne nasa Sloboda ostaje tamo gdje i pripada u premijer ligi medju cetiri kluba sa tradicijom gdje uzgred receno ne racunam Celika vjecitog drugoligasa iz bivse drzave.
pa kad imaju tolike pare što ne dovedu stručnjaka da ih vodi a ne d prozivaju želju i velež...sad su mi se smučili...
Za Mostar. Sloboda te god. nije pobijedila za radi Partizana nego radi sebe jer je sa pobjedom nad Veležom završila na 15 mjestu sa 28 bodova isto kao i Dinamo Vinkovci koji je ispao iz lige ali je imala bolju gol razliku. Zato nemoj da širiš dezinformacije jer pričaš to napamet . Dakle da je pustila Veležu i bod ispala bi iz lige. Tabela 1986/87. 1. Partizan 43 G-razlika (+29 ), 2. Velež 42( +19) 3. C Zvijezda 41 (+20 ) .....14. Priština 29 g. razlika (-13 ) 15. Sloboda 28 ( -6 ) 16. Radnički Niš 28 (-10) 17. Dinamo Vinkovci 28 (-22 ) 18. Spartak Subotica 19 ( -19).
sto su ti auto zapalili u zenici sto si bio posten jel?
Zlobne duse,mogu da ga puse!
ibrakvocu ti si taj koji igra neposteno,s celikkom si prodo utakmica kolko hoces. zeljo je odigrao posteo i sa slavijom i sa slobodom negoi tii sovja posla gledaj napiso si knjigu a u zivotu vodio dva kluba najveci ti rezutlati 6 mejssto u ligi tanak si ti jaro tanak