Nakon serije loših rezultata
7
Ibraković više nije trener Slobode
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vam uradi zeljo posla vas u 2 ligu
Sad ce preuzet Barcu, jer jedino tamo cijene moderan napadacki...
Nije vam kriv Zeljo krvii ste sami sebi cjelu sezonu ste pratili ko ce kako odigrat da vama bude lakse , gledo sam vas zadnju utakmicu protiv Slavije pa niste prisli golu kamoli opucali na gol , u tako vaznoj utakmici vec ste slsuasli rezultate sa drugih utakmica ! DA ste dali gol sad bih bili u premier ligi nego niste ni to uspjeli za vas je 3 liga nije ni ta gdje sad igrate !
Prije svega aksamhajrla :) , Ja se preko ovog foruma nudim FK SLobodi , Veliki sam igrac trcacu kao Kenenise Bekele , ljubicu grb slobode x2 svaku tekmu , mnogo sam jak imam bezbroj rekreacija mnogo slomljenih protivnika i mnogo volim da pricam sudijama ... Po ovom sam skonto da sam idealan za Slobodu ... Sto se tice para to nije problem placat cu vam da igram :D :D Veliki pozdrav
Koja ubleha od trenera...
Te sto si naveo su pod stolom nekim mortus pijani, eto gdje su. Nema se ovdje ko sta zaliti, nije ni svrha tima da igra radi sebe. Dok nema gledalaca (ne navijaca) nece niti biti ni Slobode niti jednog drugog tima. Nista drugi timovi nisu u zavidnijem polozaju, nije ni Premier liga neka krema evropskog fudbala, tako da ovo vrijedi za manje vise sve ostale.
Pa krivi smo najviše sami mi , naravno i Željo pustio al one varalice Mostarske , da puste jednom gošku , jednoj ekipi gde su na gostovanju kad su bili i oni u Federalnoj , gde su ih dočekivali sa puškama . Srami se Tuzlo , sramite se Mostarci . Fuj -. Inače , u Fk Sloboda je katastrofalno stanje ima 5 godina , jednostavno j.i.
I nije bio nekakav trener. Imao mlađu ženu pa mu nije do nogometa.
Kad zamislim da je ovaj ublehaš zimus zamalo preuzeo Sarajevo. Sretno Slobodi u nastavku prvenstva.
ovaj ibraković je jedan od grobara bh fudbala, ko njemu pokaza put u fudbal, ublehaš i kriminalac. nije mi jasno zar jedna sloboda nema svojih igračkih legendi koji mogu da je vode. to je jedna obična seljačina koja je na ko zna kakav način došla do nekakvih para, kupila diplome i ušla u fudbal. seljačina sa manirima. gdje su mešanović, malkočević, šećerbegović, kovačević i drugi. slobodo ne daj da te slome. pozdrav iz sarajeva
ŽELJO je kriv za sve.....
Ma kakva Sloboda,kakvi bakrachi! Da je to kakav klub bio,ostao bi u Premijer Traktor Ligi BiH! Ne moze klub opstati i ostati,kad u njemu mnogi imaju izvor zarade za zivot! Klub treba prodati nekom Sheiku,ili strancu, napraviti stadion i igrati u Evropskim Ligama i tako zaradjivati! Propao je i KK Sloboda, simbol Tuzle, pa zasto ne bi i FK Sloboda... Nek oni imaju Jezera, za buckanje pemzionera, a j.e.b.e.s sport u gradu.. Penzioneri ce opet glasati za Imamovica,a mladi uopce nece izaci na izbore... U tome je poenta,ko konta...
hah otjerali ga i iz slobode pa nece niko samo rijeci irbakovicu hoce ljudi djela a ti to nemas
Zašto ikako pišete o klubu koji je jedva 11. na tablici? Koga takvi zanimaju. Pa Sloboda je seljačka radna zadruga iz pedesetih godina, s tim da se u zadruzi znalo koji piju a koji plaćaju.
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY
E ti nam reci kako se ugovor raskida jadu jadni...treba te isplatit zato sto si unistio Slobodu.Pionire trebas vodit da odradis ugovor do kraja.
Ovaj Ibrakovic gdje ode covjek dobije otkaz, nemoguce.