Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ljeto vratit Husejnovica...
Kada pocinje PL BiH !???
j ajaja jajalo ja jalo haha
joj jest lijep prava legenda sarajeva šta je on golova dao dok je igrao u sarajevu, al što je uspješan bio i trener a jes lijep majko moja prava lutka.
Kupiti dres voljenog kluba, a na ledjima ti piše JAJALO neprocjenjivo :) hahahahah ili PUZIGACA
FKS postaje klub za uzor drugima
Ja bih se stidio da u mom klubu ima neko poput ovog ublehaša,koji je svijesno izbacio Slobodu iz lige i koji na tv-u javno kaže kako je kao trener Veleža dogovorio sa štoperima protivničke ekipe da se baš i ne trude mnogo.Eto koga vi dižete u nebesa,sve vas pitare treba u ćeliju sa bivšim vam psiholigom.
Mate se zaista "poželio" ćevapa što bi rek'o nekadašnji "najljepši" trener u PL
Sad je dosao Jajalo, na ljeto ce biti angazivan i Mudalo. :)
Neki kazu fk sarajevo dobiju donaciju iz njemacke i zove se jajalo !!!
Cuo Jajalo da ce Tana otvorit kinesku menzu za igrace,pa poletio da se dzaba najede!
cuo ja da ti mama otvara pic kuuuu
Hahahahaha s osmijehom citam komentare seljini...
I tako pitali Amara kako gleda na ova "pojačanja" u pitara, a Amar odgovori: "odozgo".
a na kraju sezone će odozdo :)
Pitali Ibru, kad digne ruke šta napipa, a Ibro kaže "Amarova muda".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kladite se pametno i uz analizirane parove, najveca šansa za dobitak na kladionici je kod nas, a uz to je i revolucionaran nacin igranja lota!! Postanite dio tima koji ce vas voditi u financijski preporod!!! POSJETITE NAS I ZARADITE: http:// betoholicari .bloger . index . hr/
To ibrace, osveti se vodenoj glavusi sto te je redovno samarao kao trenera! Ako ga sada ne karnes, vjerovatno ti se vise ovakva sansa nece ukazati.