Najavljuju spot
21

Ibrahimovićev zagonetni pogled u novoj reklami s atraktivnom novinarkom Dilettom

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Švedski napadač Zlatan Ibrahimović i poznata sportska novinarka Diletta Leotta snimili su reklamu, a njihov susret ili upoznavanje izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Ibrahimović je prvo komentarisao Dilettinu fotografiju, a kako su mnogi bili iznenađeni otkud njih dvoje u kontaktu i kakav odnos imaju, ubrzo je postalo jasno.

"Šta to radiš na krovu Diletta? Nemoj se previše opustiti", komentarisao je Zlatan, što je izazvalo brojne komentare fanova kojima nije bilo jasno o čemu se radi.

Njih dvoje su, naime, zajedno snimili reklamu, što je ova poznata novinarka objavila na svom Instagram profilu, a Ibrahimovićeva kratka uloga u ovom spotu privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama, posebno zbog njegove reakcije.

Diletta Leotta je posljednjih mjeseci dobila na popularnosti i već sada se za nju može reći da je jedna od najpoznatijih sportskih novinarki svijeta, a nakon intervjua s Ronaldom, pa reklame s Ibrahimovićem, nema sumnje da je još više postala dio svijeta sporta i da je najbolji poslovi tek očekuju.