Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan mi je vjerovatno najdrazi fudbaler ali je u zadnje vrijeme postao pravi papak ili je to oduvijek bio ali samo to nije pokazivao. Ovo mu nije prvi put da se ovako ponasa, primitivno do kraja, i ko bi htio igrati s takvim primitivcem. P.S. Nema veze bio on balkanac, bosaac ili sved...ako je pogan onda je pogan gdje god da se rodio!!!
Jesu ovi Šveđani nekulturni, cccc.
bravo ci.gani!!!
ti si onih ostalih pet posto sto ga pusi domacinima trenutunog prebivalista
Bančo nakenjam ti se u usta po bosanski
http://www.youtube.com/watch?v=BUbCfaJmYGs
Navikli ste se 500 godina služiti samo silom ili sadakom, treće ne znate...
Kao prvo ovaj clanak je katastrofalan i nije tacan i pogresno preveden... Milan je imao trening i podjelili se u dvije ekipe u jednom trenutku Zlatan je ostrije malo sa strane isao na igraca Onyewu i uzeo mu loptu,nakon toga je Onyewu skocio na Zlatana i uzeo ga za vrat rukom, tad je nastala frka gdje su se odgurivanjem i rjecima zestoko pljustale rjeci u tom trenutku su suigraci intervisali dok nije doslo do veceg fizickog obracuna,zatim je trener Allegri prekinuo trening a stadion je bio dozvoljen za Milan fanove tako je oko 30 fanovo to moglo posvjedocit...to bi bilo to...:P
A vi domaci ste plaho fini... jel
Papak ostaje papak...Zlatan je još jednom potvrdio kakav je primitivac, džaba godine života na visokoj nozi po europskim metropolama kad se cigan bosanskih korijena teško mjenja. Dokaz za ovo je i 95% bh. dijaspore.
Ne vuce on dzaba korijene sa Balkana... Huligan u krvi.
dje video bate jel moram ja citati ovo ono