Napisi talijanskih medija
137
Ibrahimović želi u Manchester City
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Transfer Dzeko u Milan Ibra u Man.City !!! ŠTO DA NE !!!
Ma niđe veze, ostaje u Milanu. Ali kad bi nešto bilo od ovoga (a nema) onda bi mogao Džeko završiti u Milanu umjesto njega što bi dobro bilo. :D
Ibra dlaku mijenja ali cud nikad
Ne daj Boze da je tako, to bi znacilo da ce city osvojiti nakon sto bi Ibra otisao.. Tuga bi bila!
hahahah kakve su ovo sad vijesti? pa prije 2 mjeseca su ga pitali za moguci prelazak u mc a on odgovorio sa gadjenjem ...ni za kakve pare ???
eh taman je trebo jedan dijasporac da upotpuni ugodzaj u manchesteru
Dakle Džeko ide u Milan.Ovo je super ljudi moji,samo da se akobogda ostvari.:) P.S.Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Edinova djevojka manekenka a zna se da je Milano centar evropske mode.
Vrh napada DZEKO -Ibrahimovic.. IMali jaceg tandemaa...
Sheikh Mansour bin Zayed je vecinski vlasnik city-a. Mojne vise lupetati...
@ za@ gazda QPRa nije arap , nemoj lupati , gazda im je tony fernandez , onaj sto je vlasnik neki u F1 a oduvijek su igraci u Milan dolazili kako bi osvajali trofeje , a sad odlaze da ih osvajaju .. jadna majko , berlusconi dosta te je bilo !
treba Ibra u Cityju malo zavesti reda, pojedince malo našamarati, tu prije svega mislim na ballotelija i teveza, moglo bi se nešto i napraviti od tog kluba :)
bajern je klub discipline i postovanja sta ce njima ovaj dzilkos da kvar ugled klub njemci su to,nisam naviajc bajerna da se zna
Nije ni Bayern losa opcija ali tesko da svabe daju toliku lovu za stranca...
leek gledajte giganta :D http://adf.ly/7eLt9
odlicno samo izvristi zamjenu Dzeko i on
Zamisli spoja u city-ju Ibrahimovic Tevez Baloteli, ne zna se ko bi ludji bio hahahah
pibrahivmoc je poznat da je kao osoba 0,isao za parama iz prelazio u najvece rivale nigdje nije dobrodosao vise u tim gradovima,doabr je igrac tosjoti al ligu prvaka nikad nece osvijit