Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh ovo mi se pravo đasvi, Ibra-Rona trebace im dvije lopte :D
Ronaldo, Bale, Ibrahimovic. Ako ovo zazivi, jebace nas galakticni sviHu...
hahaha i ja sam brate o tome razmisljao.Ima da nas zgazi sve redom.Brate Bejl,Ronaldo,Ibrahimovic ubitacne suteve jos kad ne dodaju tu Modric,özil i mislim da ce Porlo doci da vec sljedece sezone real uzima Ligu Sampiona.
Biće poderanih dupeta širom evrope...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos sebicnih igraca u real???
Ej Ibra i ti bi mjenao klubove kao sto se kaze ko neko gace. Ali sto si obruko sebe prije 13 godina u Sarajevu - u svojoj knjigi si daleko od istine pisao. Cast ti, dobar si igrac i to ti nemoze niko oduzeti - ali nisi bas ono sto bi se reklo od rijeci. I dan danas u BiH 90% vjeruje u suplju, da ga je Savez BiH otjero, ili blago receno odbio, a niko nema pojma o pravoj istini.
I jos Aguera dovedu i trebat ce im 3 lopte... Ne zna se ko je sebicnija pi*ka :)
papak zlatan
Ta ce nosonja, francuska liga mu je maximalni domet sad kad je u godinama
kakvim godinama, ovo je tek njegov pocetak
kakav ce on dramatican tek biti
nemere. ronaldo i ibra ne ide zajedno. obojica su napuhani egoisti.
likovi bi harali zajedno evropom, cuj ne idu zajedno
Vrhunska zarada u kratkom periodu. Kvalitetnim i pametnim ulaganjem razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Moj način je spor ali učinkovit. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan autić. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje. Pozdrav svima.
Nema hljeba u kladionici, zavrni rukave, i radi nešto...
Jooj Ibra mutan si mi skroz.