Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibrahimovicu ti si jedan obicni SMRAD :)
djeste gospodo sta ima kod vas? Hoce li to ispijanje kafice?
Ne vrijedjaj smrad :D
Ošišaj se ko MUŠKARAC pa te neče porediti ženskim igračima :)
Osiso bi se on, sad mu se istice kosa, a kad nebi bilo kose, sta bi mu onda dolazio do izrazaja na glavi :)
Npr. nos. Ali nije da se i sada ne ističe. :)
@ludo luda:Istina je nije ga on mogao ozdraviti,a je li mogao da mu uljepsa ovo malo dana sto mu je preostalo,ne li mogao da ga razveseli,je li mogao da mu ispuni tu zadnju zelju svog zivota.. Je li mogao to da ucini Zlatan.Mogao je:To i jeste Zlatan Ibrahimovic.. !
Nakon onog samarcica i onakvog pada, treba te uporedit sa djevojcicama a ne sa djevojkama. Pade frajer ko pokosen:)
pa i jesi žena Ibro....
ibrahimovicu je mjesto u rubriku lifestyle moda i ljepota
pa kad jesi curica :D
Ja te usporedjujem sa supkom.
Balkanac :)
i to pravi. :)
Ne zelis da znas s kim i s cime te uporedjuju ljudi u BiH.
NjV podsjeća da je kršćanstvo hipnotik kog je Rimska oligarhija (koja se danas raširila pa je zovemo zapadna) uvela ne samo da bi tim mentalnim "ljepkom" očuvala svoju rashrndalu imperiju, već i da bi opljačkala bez otpora što više resursa po svijetu; u suštini to je jedna ganutljiva igra na emocije i bjesomučno ponavljanje laži dok se u istu ne povjeruje, igrana kroz bajku o nekakvom sirotanu "Iesu Christo" u jednoj tada jaaako dalekoj zemlji, ali koja je danas (neočekivano za dizajnere) postala vrlo blizu, pa je sa sigurnošću utvrđeno jedino to da dotični - nije nikad ni postojao!; napominje da tom bajkom oligarhija ustvari slavi svog imperatora Cezara (IVLIVS CASEAR) - "čovjeka-boga" istih inicijala (I.C., koji se uvijek nalaze na crkvenim insignijama umjesto cijelog imena, iako je ono ionako vrlo kratko!); podsjeća da oni i slave svog "I.C." tj. Cezara jer im je i poslužio kao prvi žrtveni jarac, tj. "Isus" (ne Isus!) i jeste umro za "spas" tj. BOGAĆENJE oligarhije, ali tako što su ga oni sami smaknuli i od njega stvorili kult koji je prerastao u bajku o "razapetom sirotanu" (vidi link); upozorava da se ni jednog trena ne smije zaboraviti da je Rim izvor većine zla na Zemlji već hiljadama godina, te da smo mi, kao i mnogi dijelovi svijeta, žrtve ove sekte divljačkih ubica i imbecilnih pljačkaša http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Ovaj kliks treba posebnu rubriku za ibrahimovica napravit
Vidim nesto bjelo na nosu..
http://www.youtube.com/watch?v=mfRJtZ2W60E
http://en.wikipedia.org/wiki/Zlatan_Ibrahimovi%C4%87
http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Svensson_(footballer)
@ alen.broz.1 na balkanu će ti sve oprostiti osim uspjeha