Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Ibrahimovicu ,veliki igrac ..nema se sta vise reci !
Cestitke Ibrahimovicu..
@Rajvosa Patriotizam je varijabilna kategorija. Svaki individualac je dozivljava drugacije. Tvrdim ti odgovorno da je ovim nasim momcima bilo ko u juniorskoj konkurenciji...(Da te podsjetim da je Hajrovic s Svicarskom bio juniorski prvak svijeta) ponudio da igraju za njih 70% posto bi ih prihvatilo. Jednostavno to je tako... Kada pricas o patriotizmu pogledaj na sta lice nasi DKP-i ( diplomatsko konzularna predstavnistva) u svijetu pa će ti biti jasno zasto nasa djeca igraju za Svicarske, Svedske i ine uredjene zemlje.
@edi narano da bi bio patriota ne bi bio prvi i Dzeko je isto i Spahic je isto i pola njih se rodilo u drugim zemljama ili u Bosni ali zivjeli u drugim zemljama i opet su se vratili! Ocito nisi patriota pa ne znas kad te srce veze za svoju zemlju bez obzira koliko ona U-S-R-A-N-A bila!
ovo je bilo neizvjesno, Broiu se dlanovi znojili garant :D
@Rajvosa Hajmo malo okrenuti stvari i pokusati ih gledati s druge strane medalje..... 1. Da li mu je tad perspektivnija bila Svedska gdje je i rodjen ili BiH, zasto Krkic igra za Spaniju ( kad ga pozove), a ne za Srbiju...Zasto Ozil i Khedira igraju za Njemacku.... 2. Rukovodstvo NSBiH tad na celu s Munibom Usanovicem, nije bilo u stanju izlobirati ama bash nishta...vec su na sastanke UEFE vodili i prevodioce, izmedju ostalog. 3. Pitanje za tebe: 1995..Zivis u Svedskoj, Svajcarskoj, nebitno, sve ti daju, a ovdje gola ledina..ti bi kao patriota na golu ledinu..ma daj..
Mozda bi bilo dobro da odgovore na tvoja pitanja potrazis u samom tvom rajvosa ili ti g.u.z.no. c.ri.j.e.vu ,zasto je veliki broj ljudi okrenuo glavu na drugu stranu ? Hajde kad to urade Srbi i Hrvati nekao covjek i moze razumjeti ali muslimani ..e to je nesto sto jeste da se covjek ibreti ,ali vjerujem da imaju dobrog razloga ,itekako velikog razloga !
Romi su porijekom iz Indije. Pošto je Ibrahimović Rom, on je trebao igrati za svoju maticu Indiju. On nema ništa sa BiH. Tata mu je Rom porijeklom iz Indije, majka Hrvatica porijeklom iz Lijepe naše. Mogao je birati - Indija ili Hrvatska. On je izabrao svoju domoviinu gdje živi i gdje se počeo baviti fudbalom - Švedsku. Nikakve veze s BiH on nema!
On onda onaj mali Izet Hajrović pa vjerovato i Alen Halilovic I jos jedna prodana duša dokle vise!? Gdje su se izgubili patrioti? E moj kralju Tvrtko da vidis na sta ti narod sad lici rokno bi se prije nego dosao opet na ovo podrucije!
Bolje šveCka nego BiH,