Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ti malo bolje ko ima vise titula u Italiji Inter ili milan...
ljudi kakvu sam ckuPi vozioo bruka ee!!!
Bahati stvor.
..Zlaja, pa zar si morao opet dokazati koliki smo mi Bosnjaci uistinu proklet i pokvaren narod!? Za pare bi prodali rodjenu majku...sram te bilo, PU!
e moj zlatane-glupane....cim si otiso iz intera oni uzese i l.sampiona tako da sam sebe ukopavas izjavama glupko
evo pogledao sam ja namjesto tebe,nije mi bilo tesko:) nije presao nikakav Ante Tomic oni iz poznatijih klubova koji su dosli:Cimirot,Rasevic(leotar),Kokot(Beveren),ostalo je saban liga i vojvodina u21:) ps.ovo ti je napisao vjecni i uvijek vijerni pitar;) D A S I S T W A L T E R ! ! !
pogleda na transfermarkt.de ako je taj Ante Tomic(a cuo sam za njega:))presao,onda sigurno pise na tom portalu
Ligu prvaka osvojili su 7 puta, više od njih naslova prvaka Europe ima samo Real Madrid. Prvaci Italije postali su 17 puta, gdje zaostaju samo za Juventusom. Uz te naslove broje 5 talijanskih kupova, 3 Interkontinentalna kupa, 5 talijanskih i 4 europska Superkupa, te 2 Kupa pobjednika kupova. Mislim halooo, gdje tu Inter u p.m.
ejjj i ja navijam za Milan, ali sklonimo to u stranu... što ti kažeš hajmo realno... Inter se ne može mjeriti sa Milanom ili Juventusom... ipak su to veći klubovi
Ali i u pravu je covjek. Sta je Inter osvojio dok ovaj nije dosao? Realno.
hehehehe ova domorodacka bagra ga moze ibri samo posisati
ja volim Čelik i veliki sam navijač, vjeruj da ne pratim Slaviju, ali čitam sve bh portale, pa valjda bi naletio na neki članak i za Slaviju. Nemoj mi vjerovati, ali mislim da taj igrač nije stigao u Slaviju. Ali ti opet probaj provjeriti....
imas u puli par prvoklasnih psihologa. za poso ti nemogu garantovati, jer si malo retardiran. nevjerujem da ikakav poso mozes naci. najbolje, vrati se odakle si dosao.
nema tamo homoseksualaca, damu cesu prrkno, zato je pobjesnio bosnjacki super peeeddeeeeeer.
Stvarno je smrdo ovaj Ibra... Seljo zesci!!!