AC Milan
0

Ibrahimović se već posvađao s Interom

Totalsport
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Prelasci nogometaša iz Milana u Inter, jasno isto važi i za obrnuti smjer, uvijek su podizali prašinu u talijanskoj Seriji A, kako u medijima tako i u ekipama koje je pojedinac napuštao.

Iako slučaj nije posve jednak s Zlatanom Ibrahimovićem, budući da je iz Intera prešao u Barcelonu, a tek potom u Milan, bilo je realno za očekivati da će se strasti uzburkati. Pobrinuo se za to Interov kapiten, Argentinac Javier Zanetti.

"Budući da poznajem Ibrahimovića mogu reći da me njegov potez nije iznenadio", kazao je Zanetti koji je od 1995. godine član Interove ekipe.

Zajedno s Ibrahimovićem igrao je u tom klubu od 2006. do 2009. godine kada je švedski reprezentativni napadač prešao u Barcelonu.

"Takvo nešto se od Zanettija moglo očekivati, a ja da sam na njegovom mjestu ne bih pričao o Ibrahimoviću. Inter ima svoj put i ne moraju se brinuti za mene, ali reći ću tek toliko da nisu ništa osvojili sve dok Ibrahimović nije stigao među njih", pričao je švedski internacionalac o sebi u trećem licu jednine. "Tri sam sjajne godine proveo u Interu, ali sada je Milan moj klub i u svim ću derbijima igrati s namjerom da u njima i slavim. Kroz sljedeće četiri godine možemo sve osvojiti. Stoga sam spreman lične ciljeve gurnuti u stranu i podrediti se kolektivu."

"S Ronaldinhom, Patom, Borriellom i Inzaghijem imamo jednu od najjačih napadačkih linija u Europi", zaključio je Ibrahimović koji je s Interom osvojio tri talijanska prvenstva i dva tamošnja Kupa.